Мигранти из Београда упозоравају Европу на велику опасност!

"Код нас се свакодневно дешавају терористички напади, о којима нико не пише, а када се у Европи деси да је једна особа повређена, одмах сви причају и пишу о томе. Код нас дневно страда од хиљаду до хиљаду и по људи" рекао је Хан.

Србија 25.07.2016 | 14:48
Мигранти из Београда упозоравају Европу на велику опасност!
Сађед Хан(19) из Авганистана већ два месеца је у Београду, а свој импровизовани кревет нашао је у паркићу код Економског факултета, где још увек бораве мигранти из земаља захваћеним ратом са Блиског истока.



Са пар пријатеља запутио се из далеког Авганистана не би ли пронашао бољи дом.

"Овде сам и планирам да идем у неку земљу Европске уније. Породица ми је остала у Авганистану, ја сам овде са пријатељима", рекао је за Телеграф Хан.



На питање да ли је чуо за терористичке нападе, оштро је померио главу, рекавши да су они свакодневица у Авганистану.

"Они су страшни, код нас се свакодневно дешавају такве ствари, ми смо од тога побегли" рекао је Хан.

Његов пријатељ Бабу Хан (37) из Пакистана каже да је упућен у терористичке нападе који се дешавају, да је то велики проблем, за који нико нема решење.

"Пола Европе је у проблему. Терористи су сви луди, то нико не схвата озбиљно, а ево шта се све дешава.Код нас се свакодневно дешавају терористички напади, о којима нико не пише и људи се понашају као да се то не дешава, а када се у Европи деси да је једна особа повређена, одмах сви причају и пишу о томе. Код нас дневно страда од хиљаду до хиљаду и по људи" рекао је Хан, који осуђује било који вид тероризма.



Мир је у Србију дошао пре 15 дана, осуђује сваки вид тероризма и мисли да овде нема терориста.

"Терористи нису нормални, није тероризам решење за било шта. Код нас су напади свакодневни, а сада је кренуло и у Европи да се дешава. Страшно је да било ко изгуби зивот на такав начин", рекао је Мир, који само жели да пронађе свој дом негде у срећној земљи.

(Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар