Migranti iz Beograda upozoravaju Evropu na veliku opasnost!

"Kod nas se svakodnevno dešavaju teroristički napadi, o kojima niko ne piše, a kada se u Evropi desi da je jedna osoba povređena, odmah svi pričaju i pišu o tome. Kod nas dnevno strada od hiljadu do hiljadu i po ljudi" rekao je Han.

Srbija 25.07.2016 | 14:48
Migranti iz Beograda upozoravaju Evropu na veliku opasnost!
Sađed Han(19) iz Avganistana već dva meseca je u Beogradu, a svoj improvizovani krevet našao je u parkiću kod Ekonomskog fakulteta, gde još uvek borave migranti iz zemalja zahvaćenim ratom sa Bliskog istoka.



Sa par prijatelja zaputio se iz dalekog Avganistana ne bi li pronašao bolji dom.

"Ovde sam i planiram da idem u neku zemlju Evropske unije. Porodica mi je ostala u Avganistanu, ja sam ovde sa prijateljima", rekao je za Telegraf Han.



Na pitanje da li je čuo za terorističke napade, oštro je pomerio glavu, rekavši da su oni svakodnevica u Avganistanu.

"Oni su strašni, kod nas se svakodnevno dešavaju takve stvari, mi smo od toga pobegli" rekao je Han.

Njegov prijatelj Babu Han (37) iz Pakistana kaže da je upućen u terorističke napade koji se dešavaju, da je to veliki problem, za koji niko nema rešenje.

"Pola Evrope je u problemu. Teroristi su svi ludi, to niko ne shvata ozbiljno, a evo šta se sve dešava.Kod nas se svakodnevno dešavaju teroristički napadi, o kojima niko ne piše i ljudi se ponašaju kao da se to ne dešava, a kada se u Evropi desi da je jedna osoba povređena, odmah svi pričaju i pišu o tome. Kod nas dnevno strada od hiljadu do hiljadu i po ljudi" rekao je Han, koji osuđuje bilo koji vid terorizma.



Mir je u Srbiju došao pre 15 dana, osuđuje svaki vid terorizma i misli da ovde nema terorista.

"Teroristi nisu normalni, nije terorizam rešenje za bilo šta. Kod nas su napadi svakodnevni, a sada je krenulo i u Evropi da se dešava. Strašno je da bilo ko izgubi zivot na takav način", rekao je Mir, koji samo želi da pronađe svoj dom negde u srećnoj zemlji.

(Telegraf.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar