Ко је убио комшију Цеце Ражњатовић?

Убијени бизнисмен Фанос Калиопсидиотис (51) био је и велики фан Ражнатовићеве, увек је говорио да воли њен глас и да је она прелепа жена, кажу Срби који живе у Аја Напи на Кипру.

Свијет 25.07.2016 | 07:48
Ко је убио комшију Цеце Ражњатовић?
Дејан Лој (42), боксер из Србије, ухапшен је због саучесништва у масакру који се догодио на Кипру 23. јуна ове године. Том приликом убијен је бизнисмен Фанос Калиопсидиотис (51), који је живео у комшилуку наше познате фолкерке Светлане Цеце Ражнатовић.

Дејан Лој је те вечери обезбеђивао бизнисмена, а како сазнајемо, заправо је био кртица и радио је за албанског предузетника Јанија Воглија, наручиоца убиства.

Албански нападач

Познати бизнисмен Калиопсидиотис дошао је те вечери у ресторан „Стоун гарден“ са својим пријатељем, полицајцем Елијасом Хадијефтимијуом (46), његовом супругом Скеви (39) и њихово двоје деце, кад су два нападача упала с пиштољима и калашњиковима и запуцала. Дејан је обезбеђивао бизнисмена, а неколико тренутака пре убиства овај „инсајдер“ је искористио тренутак да устане под изговором да мора у тоалет. Одмах након тога кренула је пуцњава, у којој су убијени Калиопсидиотис, полицајац, његова супруга, као и осумњичени албански нападач Јани Вогли. Деца овог полицајца су, на срећу, преживела јер су се сакрила испод стола.

Убијени бизнисмен са Кипра је, како сазнајемо, био комшија наше познате певачице Светлане Цеце Ражнатовић, а интересантно је да је био њен велики фан.

"Фанос је обожавао да слуша Цецу, обожавао је њене песме. Чак је умео често и да певуши рефрен њених песама. Уз њену музику је научио и неколико српских речи" каже комшија који живи близу куће покојног Фаноса.

Он је често излазио на места на која излази и Цеца док борави у својој вили на Кипру.


Убијени у башти... Тела бизнисмена и његовог пријатеља
Обожавао Цецу

"Овде има пуно ресторана, али иако Цеца не воли много да излази из куће, Фанос је увек волео да буде бар у близини ње и њених пријатеља када би ипак изашла негде. Једноставно ју је обожавао. Увек је говорио како воли њен глас и како је прелепа жена" додаје комшија.

Сумња се да је управо Дејан јавио Воглију где се налази Фанос. Како су медији с Кипра пренели, непосредно пре пуцњаве Лој је отишао до тоалета и телефонирао с непознатом особом.

"Ми смо овде - рекао је Дејан и прекинуо везу. Непосредно након пуцњаве изашао је из тоалета и није био нимало изненађен, а док је давао изјаву у полицији, рекао је да је разговарао са својом девојком" каже један од извора.

Кртица одала шефа

За овај масакр осумњичени су, поред Дејана Лоја, Албанац Алекс Бурели, који је пуцао и који је у бекству, Марио Кристодуло (38), познатији као Бени, за кога се такође сумња да је један од нападача, његова девојка Софија Грегори (29), власник бара у Аја Напи Панајотис Пентафкас (39), Караламбос Андрео и Сотирија Неофито. Полицијски инспектор који се бави овим случајем Андреас Ангелидес рекао је да је Марио Кристодуло радио за Воглија и да је он набавио оружје, а његова девојка Софија је чекала у колима испред ресторана како би их покупила након злочина. Возило је након неког времена пронађено, али било је спаљено и изван граница Аја Напе.

"Претпостављамо да је Бени набавио оружје којим су убијене жртве у ресторану. Он је Воглијев главни човек" рекао је инспектор.

Укупно 23 особе су приведене, јер су доведене у везу са овим нападом, и под строгим мерама безбедности доведене пред суд у Ларнаки.

Албански бизнисмен

Албански бизнисмен Јани Вогли је, како сазнајемо, наручилац овог убиства, а с обзиром на то да се нашао на месту несреће, игром случаја је изгубио живот. Претпоставља се да га је упуцао Бурели.

Извор: Курир

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Кал

25.07.2016 05:58

Пуца се Цеца и на Кипру

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

25.07.2016 06:15

Дивна зена,дивни људи, дивна прица ... Ниста нема везе једно са другим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко

25.07.2016 07:09

Тај Курир из Београда стварно прогони са рекламирањем Цеце, њене дјеце, тамо неких дебелих рођака. Невиђене глупости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоол

25.07.2016 08:02

Овај Сиријац сто се разнео у Њемачкој је прошао претходно кроз Србију а Цеца живи у Србији и има кућу поред звездиног стадиона.Цак су и њене пјесме биле на радију у аутобусу који га је возио кроз Србију.

ОДГОВОРИТЕ