Хесе се поздравио са саиграчима - иде у Бајер!

Његов менаџер има сјајне односе са бундеслигашима и очекује се да то пресуди око избора нове средине.

Фудбал 26.07.2016 | 16:30
Хесе се поздравио са саиграчима - иде у Бајер!
Зинедин Зидан био је искрен према њему: "Не можеш да рачунаш да озбиљан број минута у наредној сезони". И Хесе Родригез, још једно дете Реал Мадрида, мораће да напусти Сантијаго Бернабеу. 

Шпански Ас тврди да Хесе жели да игра и да нема намеру да остаје још годину дана у Мадриду иако би као слободан агент идућег лета могао да добије много већу плату од наредног послодавца. Он се, наводи исти извор, већ поздравио са саиграчима. Име његовог новог клуба није познато, али претпоставља се да је у питању Бајер Леверкузен који се претходних месеци и те како распитивао за 23-годишњег офанзивног везисту. 

Оно што говори у прилог оваквом развоју догађаја јесте чињеница да Хесеов менаџер већ годинама успешно послује је са бундеслигашима, а посебно са Леверкузеном (Чичарито, Карвахал...), односно да његову плату од 1.700.000 евра не могу да плате ни Лас Палмас, ни Бетис, ни Еспањол, шпанске екипе које су такође показале интересовање. 

Очекује се да би Реал максимално могао да извуче 10.000.000 евра на конто обештећења, мада Хесе вреди знатно више, пошто је ушао у последњу годину уговора. Оно о чему Мадриђани тренутно размишљају јесте како да у уговор убаце повратну клаузулу, поучени свим оним што се догодило са Алваром Моратом...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар