Hese se pozdravio sa saigračima - ide u Bajer!

Njegov menadžer ima sjajne odnose sa bundesligašima i očekuje se da to presudi oko izbora nove sredine.

Fudbal 26.07.2016 | 16:30
Hese se pozdravio sa saigračima - ide u Bajer!
Zinedin Zidan bio je iskren prema njemu: "Ne možeš da računaš da ozbiljan broj minuta u narednoj sezoni". I Hese Rodrigez, još jedno dete Real Madrida, moraće da napusti Santijago Bernabeu. 

Španski As tvrdi da Hese želi da igra i da nema nameru da ostaje još godinu dana u Madridu iako bi kao slobodan agent idućeg leta mogao da dobije mnogo veću platu od narednog poslodavca. On se, navodi isti izvor, već pozdravio sa saigračima. Ime njegovog novog kluba nije poznato, ali pretpostavlja se da je u pitanju Bajer Leverkuzen koji se prethodnih meseci i te kako raspitivao za 23-godišnjeg ofanzivnog vezistu. 

Ono što govori u prilog ovakvom razvoju događaja jeste činjenica da Heseov menadžer već godinama uspešno posluje je sa bundesligašima, a posebno sa Leverkuzenom (Čičarito, Karvahal...), odnosno da njegovu platu od 1.700.000 evra ne mogu da plate ni Las Palmas, ni Betis, ni Espanjol, španske ekipe koje su takođe pokazale interesovanje. 

Očekuje se da bi Real maksimalno mogao da izvuče 10.000.000 evra na konto obeštećenja, mada Hese vredi znatno više, pošto je ušao u poslednju godinu ugovora. Ono o čemu Madriđani trenutno razmišljaju jeste kako da u ugovor ubace povratnu klauzulu, poučeni svim onim što se dogodilo sa Alvarom Moratom...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar