Легенда узнемирена пред Разград: Странци су злочин према Звездиној дјеци!

„Погледајте само како је Гобељић згазио Фибела у оној контри“, поручује Драгиша Бинић.

Фудбал 25.07.2016 | 23:30
Легенда узнемирена пред Разград: Странци су злочин према Звездиној дјеци!
Нема тандемске игре, нема троуглова, нема ничега што је красило Црвену звезду у прошлој сезони. Српски шампион је још у фази уигравања, а следи меч свих мечева. Тежак 5,4 милиона евра. Међутим и даље се верује да црвено – бели могу да извуку оно најбоље из себе и преживе битку у Разграду (уторак, 20 часова).

После мучења са Валетом уследио је траљав старт у шампиону и реми против Напретка... Има Звезда много резерви у себи, неискоришћеног потенцијала, али и проблеме изазвне склапањем коцкица.

Члан шампионксе генерације из Барија Драгиша Бинић верује да ће Звезда да расте из дана у дан, мада је било приметно да постоји каменчић у ципели који жуља Бину Турбину.

„Знам начин рада актуелног тренера. Верујем да ће екипа ући у форму. Само мене нешто друго брине. Ово што раде са странцима је чист злочин према Звездиној деци. Играо сам у иностранству, морао сам да будем бољи за две класе од осталих... А ово сад... Они овде долазе због пара, чисто сумњам да имају осећај колико је утакмица, примера ради, против Лудогореца важна... Погледајте само утакмицу против Напретка и ону ситуацију код гола Гобељића. Дечко коме брзина није најјачи адут је просто згазио оног штопера за кога не знам како се зове. А да Фибел... Имамо толико талентоване деце, клубови су приходовали озбиљне паре од наших талената. Није ми јасна та стратегија са странцима“, поручио је за наш портал популарни Бина Турбина.

Мало се удаљио  од теме јер је фокус на утакмици у уторак. Каже да поштује Лудогорец, али да Звезда има шансу.

„Нећу да судим по утакмици против Напретка. Фудбал је непредвидив. Они сигурно нису Реал Мадрид, као што појединци мисле. Имају скупе играче, али није ваљда све до пара. Па Олимпик и Бајерн  су били скупљи од нас, па смо их газили. Треба бити храбар и борити се“, додао је Бинић.

Капитен златне генерације Стеван Стојановић верује у позитиван расплет у Разграду. Он додаје да мечеви против Напретка и Валете нису прави параметар.

„Не смемо да судимо на основу ових утакмица. У Разграду Звезду очекује нешто сасвим друго. Звезда јесте још у фази стварања, али оптимиста сам. Сећате се сигурно како смо ми траљаво стартовали против Грасхоперса. Практично су нас отписали после меча у Београду. Али од тада смо кренули узлазном линијом. Верујем да тако може да буде и сад. Било би сјајно да Звезда тамо да бар један гол. То би олакшало посао у Београду. Они су искусан тим, имају искуства у Европи. Знаће да казне сваку грешку, међутим верујем да ће Луковић и другови дати више од максимума“, поручује популарни Дика.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар