Legenda uznemirena pred Razgrad: Stranci su zločin prema Zvezdinoj djeci!

„Pogledajte samo kako je Gobeljić zgazio Fibela u onoj kontri“, poručuje Dragiša Binić.

Fudbal 25.07.2016 | 23:30
Legenda uznemirena pred Razgrad: Stranci su zločin prema Zvezdinoj djeci!
Nema tandemske igre, nema trouglova, nema ničega što je krasilo Crvenu zvezdu u prošloj sezoni. Srpski šampion je još u fazi uigravanja, a sledi meč svih mečeva. Težak 5,4 miliona evra. Međutim i dalje se veruje da crveno – beli mogu da izvuku ono najbolje iz sebe i prežive bitku u Razgradu (utorak, 20 časova).

Posle mučenja sa Valetom usledio je traljav start u šampionu i remi protiv Napretka... Ima Zvezda mnogo rezervi u sebi, neiskorišćenog potencijala, ali i probleme izazvne sklapanjem kockica.

Član šampionkse generacije iz Barija Dragiša Binić veruje da će Zvezda da raste iz dana u dan, mada je bilo primetno da postoji kamenčić u cipeli koji žulja Binu Turbinu.

„Znam način rada aktuelnog trenera. Verujem da će ekipa ući u formu. Samo mene nešto drugo brine. Ovo što rade sa strancima je čist zločin prema Zvezdinoj deci. Igrao sam u inostranstvu, morao sam da budem bolji za dve klase od ostalih... A ovo sad... Oni ovde dolaze zbog para, čisto sumnjam da imaju osećaj koliko je utakmica, primera radi, protiv Ludogoreca važna... Pogledajte samo utakmicu protiv Napretka i onu situaciju kod gola Gobeljića. Dečko kome brzina nije najjači adut je prosto zgazio onog štopera za koga ne znam kako se zove. A da Fibel... Imamo toliko talentovane dece, klubovi su prihodovali ozbiljne pare od naših talenata. Nije mi jasna ta strategija sa strancima“, poručio je za naš portal popularni Bina Turbina.

Malo se udaljio  od teme jer je fokus na utakmici u utorak. Kaže da poštuje Ludogorec, ali da Zvezda ima šansu.

„Neću da sudim po utakmici protiv Napretka. Fudbal je nepredvidiv. Oni sigurno nisu Real Madrid, kao što pojedinci misle. Imaju skupe igrače, ali nije valjda sve do para. Pa Olimpik i Bajern  su bili skuplji od nas, pa smo ih gazili. Treba biti hrabar i boriti se“, dodao je Binić.

Kapiten zlatne generacije Stevan Stojanović veruje u pozitivan rasplet u Razgradu. On dodaje da mečevi protiv Napretka i Valete nisu pravi parametar.

„Ne smemo da sudimo na osnovu ovih utakmica. U Razgradu Zvezdu očekuje nešto sasvim drugo. Zvezda jeste još u fazi stvaranja, ali optimista sam. Sećate se sigurno kako smo mi traljavo startovali protiv Grashopersa. Praktično su nas otpisali posle meča u Beogradu. Ali od tada smo krenuli uzlaznom linijom. Verujem da tako može da bude i sad. Bilo bi sjajno da Zvezda tamo da bar jedan gol. To bi olakšalo posao u Beogradu. Oni su iskusan tim, imaju iskustva u Evropi. Znaće da kazne svaku grešku, međutim verujem da će Luković i drugovi dati više od maksimuma“, poručuje popularni Dika.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar