Бака и Наполи - сад или никад!

Пипита покренуо ланчану реакцију, две опције у игри - 30.000.000 или 20.000.000 + Ел Кадури! У Милану славе, јер би тако могли да заврше два важна трансфера...

Фудбал 26.07.2016 | 15:00
Бака и Наполи - сад или никад!
Док се фудбалска Европа још опоравља од потреса који је изазвала потврда да Гонзало Игуаин дефинитивно иде у Јувентус, Италија се налази на прагу праве ланчане реакције. 

Наполи је остао без најбољег играча и стрелца после договореног другог највећег трансфера у историји фудбала после Герета Бејла и Реала, а клубу подно Везува сада су под хитно потребна појачања како би се умањио ефекат Игуаиновог одласка, али и смириле страсти међу резигнираним навијачима, који су бесни због продаје Пипите највећем ривалу. У игри је већ Корентин Толисо, али његов трансфер је и даље далеко од реализације. Али, сада ће Наполи имати више новца на располагању. 

Због тога Скај Италија, која је прва и објавила сензационалну вест о договору Јувентуса и Наполија, већ је у јавност пласирала нову информацију. Овог пута у причу је умешан Карлос Бака, који би могао да постане нова деветка напуљског клуба. Вест је објављена под вињетом - сад или никад. 

Наполију гори под ногама, јер је сада Маурисио Сари остао са десеткованим саставом 20 дана пре почетка првенства, а решење у нападу могао би да буде незадовољни Колумбијац. Бака је већ два пута одбио Вест Хем, због чега се нашао на одстрелној листи Милана и није више у комбинацији за тим, а спас би могао да пружи Наполи, који је Росонерима већ припремио два могућа сценарија. 

Први је да одмах плати 30.000.000 евра за трансфер и тиме разреши све дилеме, а други је да Милану на рачун легне 20.000.000 евра, а да уз то добије и уговор Омара Ел Кадурија. 

Винћенцу Монтели би свакако више одговарала већа сума новца, јер би тиме коначно завршио трансфере толико пута помињаних Мусакија и Зјелинског. Али, сада је све ствар договора. Милану није потребан Бака, Наполи нема друго решење. Тачније, имао је уМаурију Икардију, али је Интеров захтев од 55.000.000 био превелики за играча који има честе проблеме са формом и понашањем. 

Дакле, Карлос Бака и Наполи - сад или никад. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар