Baka i Napoli - sad ili nikad!

Pipita pokrenuo lančanu reakciju, dve opcije u igri - 30.000.000 ili 20.000.000 + El Kaduri! U Milanu slave, jer bi tako mogli da završe dva važna transfera...

Fudbal 26.07.2016 | 15:00
Baka i Napoli - sad ili nikad!
Dok se fudbalska Evropa još oporavlja od potresa koji je izazvala potvrda da Gonzalo Iguain definitivno ide u Juventus, Italija se nalazi na pragu prave lančane reakcije. 

Napoli je ostao bez najboljeg igrača i strelca posle dogovorenog drugog najvećeg transfera u istoriji fudbala posle Gereta Bejla i Reala, a klubu podno Vezuva sada su pod hitno potrebna pojačanja kako bi se umanjio efekat Iguainovog odlaska, ali i smirile strasti među rezigniranim navijačima, koji su besni zbog prodaje Pipite najvećem rivalu. U igri je već Korentin Toliso, ali njegov transfer je i dalje daleko od realizacije. Ali, sada će Napoli imati više novca na raspolaganju. 

Zbog toga Skaj Italija, koja je prva i objavila senzacionalnu vest o dogovoru Juventusa i Napolija, već je u javnost plasirala novu informaciju. Ovog puta u priču je umešan Karlos Baka, koji bi mogao da postane nova devetka napuljskog kluba. Vest je objavljena pod vinjetom - sad ili nikad. 

Napoliju gori pod nogama, jer je sada Maurisio Sari ostao sa desetkovanim sastavom 20 dana pre početka prvenstva, a rešenje u napadu mogao bi da bude nezadovoljni Kolumbijac. Baka je već dva puta odbio Vest Hem, zbog čega se našao na odstrelnoj listi Milana i nije više u kombinaciji za tim, a spas bi mogao da pruži Napoli, koji je Rosonerima već pripremio dva moguća scenarija. 

Prvi je da odmah plati 30.000.000 evra za transfer i time razreši sve dileme, a drugi je da Milanu na račun legne 20.000.000 evra, a da uz to dobije i ugovor Omara El Kadurija. 

Vinćencu Monteli bi svakako više odgovarala veća suma novca, jer bi time konačno završio transfere toliko puta pominjanih Musakija i Zjelinskog. Ali, sada je sve stvar dogovora. Milanu nije potreban Baka, Napoli nema drugo rešenje. Tačnije, imao je uMauriju Ikardiju, ali je Interov zahtev od 55.000.000 bio preveliki za igrača koji ima česte probleme sa formom i ponašanjem. 

Dakle, Karlos Baka i Napoli - sad ili nikad. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar