Сколс отворено: Погба је прецјењен, а Златан пред крајем каријере!

Легенда Манчестер јунајтеда без длаке на језику о Французу и новој "деветки" славног клуба.

Фудбал 25.07.2016 | 23:15
Сколс отворено: Погба је прецјењен, а Златан пред крајем каријере!
Чувени Пол Сколс и његов имењак Пол Погба, о чијем трансферу у Манчестер јунајтед бруји цела Европа, играли су заједно на Олд Трафорду у сезони 2011/12 и имали прилику да се упознају.

Легендарни Енглез водио је битке на тренинзима са тада тек пунолетним тинејџером, који би могао да се врати у клуб за вртоглавих 120 милиона евра.

Овакав је утисак Погба оставио на њега:

"Сећам се да је био веома талентован. Играо сам с њим и знао сам колико је добар. Одиграо је за први тим једну или две утакмице, колико се сећам", каже Сколс и не греши много, јер је Француз забележио само три наступа у Премијер лиги.

Сколс памти још један детаљ, који се испоставио веома важним при Погбином одласку у Јувентус у лето 2012.

"Колико знам, тражио је превише новца. За те своје године, тражио је превише, поготово зато што још није био првотимац".

Упитан за садашњи квалитет најтраженијег фудбалера на свету, чувени везиста каже отворено:

"Погба мора да се поправи ако мисли да буде играч који вреди 100 или 120 милиона. Сматрам да сада просто не вреди толико. За тај новац желите некога ко ће постићи 50 голова у сезони, као Роналдо или Меси. Погба тренутно није ни близу вредан толиког новца"

"ИБРАХИМОВИЋА ЋЕМО ТЕК ВИДЕТИ"

На "мети" Сколсове анализе нашао се и Златан Ибрахимовић.

Снажни Швеђанин стигао је овог лета у клуб из Пари Сен Жермена, а Јунајтедов ђак и освајач 11 титула Премијер лиге тек чека да види шта ће "ђаволи" добити доласком нове "деветке".

"Не знамо много о Ибрахимовићу. Он има 34 године и играће само још годину. ОК, он је у добром стању и спреман је. Док је играо за Пари Сен Жермен стварао је много прилика, али..."

Потом је прешао на ствар.

"Било је лако постизати толико голова у Лиги 1, а овај тим Манчестер јунајтеда није добар као ПСЖ. Можда ће постати тако добар, али тренутно није. Стога, Ибрахимовић ће морати да ствара себи више прилика. Свакако више него у Паризу", конкретан је Сколс.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар