Skols otvoreno: Pogba je precjenjen, a Zlatan pred krajem karijere!

Legenda Mančester junajteda bez dlake na jeziku o Francuzu i novoj "devetki" slavnog kluba.

Fudbal 25.07.2016 | 23:15
Skols otvoreno: Pogba je precjenjen, a Zlatan pred krajem karijere!
Čuveni Pol Skols i njegov imenjak Pol Pogba, o čijem transferu u Mančester junajted bruji cela Evropa, igrali su zajedno na Old Trafordu u sezoni 2011/12 i imali priliku da se upoznaju.

Legendarni Englez vodio je bitke na treninzima sa tada tek punoletnim tinejdžerom, koji bi mogao da se vrati u klub za vrtoglavih 120 miliona evra.

Ovakav je utisak Pogba ostavio na njega:

"Sećam se da je bio veoma talentovan. Igrao sam s njim i znao sam koliko je dobar. Odigrao je za prvi tim jednu ili dve utakmice, koliko se sećam", kaže Skols i ne greši mnogo, jer je Francuz zabeležio samo tri nastupa u Premijer ligi.

Skols pamti još jedan detalj, koji se ispostavio veoma važnim pri Pogbinom odlasku u Juventus u leto 2012.

"Koliko znam, tražio je previše novca. Za te svoje godine, tražio je previše, pogotovo zato što još nije bio prvotimac".

Upitan za sadašnji kvalitet najtraženijeg fudbalera na svetu, čuveni vezista kaže otvoreno:

"Pogba mora da se popravi ako misli da bude igrač koji vredi 100 ili 120 miliona. Smatram da sada prosto ne vredi toliko. Za taj novac želite nekoga ko će postići 50 golova u sezoni, kao Ronaldo ili Mesi. Pogba trenutno nije ni blizu vredan tolikog novca"

"IBRAHIMOVIĆA ĆEMO TEK VIDETI"

Na "meti" Skolsove analize našao se i Zlatan Ibrahimović.

Snažni Šveđanin stigao je ovog leta u klub iz Pari Sen Žermena, a Junajtedov đak i osvajač 11 titula Premijer lige tek čeka da vidi šta će "đavoli" dobiti dolaskom nove "devetke".

"Ne znamo mnogo o Ibrahimoviću. On ima 34 godine i igraće samo još godinu. OK, on je u dobrom stanju i spreman je. Dok je igrao za Pari Sen Žermen stvarao je mnogo prilika, ali..."

Potom je prešao na stvar.

"Bilo je lako postizati toliko golova u Ligi 1, a ovaj tim Mančester junajteda nije dobar kao PSŽ. Možda će postati tako dobar, ali trenutno nije. Stoga, Ibrahimović će morati da stvara sebi više prilika. Svakako više nego u Parizu", konkretan je Skols.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar