Сукоби у Милану: Бака одбио трансфер у Вест Хем, Росонери га прецртали!

Трансфери Мусакија и Зјелинског сада су под великим знаком питања!

Фудбал 23.07.2016 | 09:30
Сукоби у Милану: Бака одбио трансфер у Вест Хем, Росонери га прецртали!
Ситуација се променила у односу на нека ранија времена. Тада су клубови молили играче да одбију понуде богатих клубова и остану. Сада их моле да прихвате. Финансијска добит је просто превише примамљива, а челницима Милана очи су зацаклике када су видели да је Вест Хем понудио 30.000.000 евра за Карлоса Баку, тачно онолико колико су Росонери платили Севиљи прошлог јула.

Све су у Милану прихватили, али их је Бака изненадио када је преписку са Чекићарима закључио захвалницом (нуђен му је уговор на четири године са платом од 4.500.000 нето по сезони). Колумбијац је одбио селидбу у Лондон, јер жели у клуб који игра Лигу шампиона.

И можете онда да замислите колико се изненадио када је по повратку у Милано схватио да га је управа избацила из тима за припреме у САД. Росонери су се надали информацији: Званично, Вест Хем довео Баку. Какво разочарање кад су видели Баку са кофером, спремном да лети за Америку.

Сада дилема пред управом клуба, али и пред самим играчем. Бакина жеља је Пари Сен Жермен, али како његов бивши тренер из Севиље Унај Емери већ има тројицу играча ван Европске уније (Тијаго Силва, Анхел Ди Марија и Лукас) то је мало вероватна опција. Помињу се и Арсенал и Борусија Дортмунд (само ако оде Пјер-Емерик Обамејан), али и то је на дугачком штапу.

Бака не жури. Има времена до 31. августа. Росонери су ти који су нестрпљиви. Без пара одБаке нема ни Матеа Мусакија (Виљареал) ни Пјотра Зјелинског (Удинезе).

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар