Sukobi u Milanu: Baka odbio transfer u Vest Hem, Rosoneri ga precrtali!

Transferi Musakija i Zjelinskog sada su pod velikim znakom pitanja!

Fudbal 23.07.2016 | 09:30
Sukobi u Milanu: Baka odbio transfer u Vest Hem, Rosoneri ga precrtali!
Situacija se promenila u odnosu na neka ranija vremena. Tada su klubovi molili igrače da odbiju ponude bogatih klubova i ostanu. Sada ih mole da prihvate. Finansijska dobit je prosto previše primamljiva, a čelnicima Milana oči su zacaklike kada su videli da je Vest Hem ponudio 30.000.000 evra za Karlosa Baku, tačno onoliko koliko su Rosoneri platili Sevilji prošlog jula.

Sve su u Milanu prihvatili, ali ih je Baka iznenadio kada je prepisku sa Čekićarima zaključio zahvalnicom (nuđen mu je ugovor na četiri godine sa platom od 4.500.000 neto po sezoni). Kolumbijac je odbio selidbu u London, jer želi u klub koji igra Ligu šampiona.

I možete onda da zamislite koliko se iznenadio kada je po povratku u Milano shvatio da ga je uprava izbacila iz tima za pripreme u SAD. Rosoneri su se nadali informaciji: Zvanično, Vest Hem doveo Baku. Kakvo razočaranje kad su videli Baku sa koferom, spremnom da leti za Ameriku.

Sada dilema pred upravom kluba, ali i pred samim igračem. Bakina želja je Pari Sen Žermen, ali kako njegov bivši trener iz Sevilje Unaj Emeri već ima trojicu igrača van Evropske unije (Tijago Silva, Anhel Di Marija i Lukas) to je malo verovatna opcija. Pominju se i Arsenal i Borusija Dortmund (samo ako ode Pjer-Emerik Obamejan), ali i to je na dugačkom štapu.

Baka ne žuri. Ima vremena do 31. avgusta. Rosoneri su ti koji su nestrpljivi. Bez para odBake nema ni Matea Musakija (Viljareal) ni Pjotra Zjelinskog (Udineze).

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar