Још једно појачање: Луис Суарез има жељу за напад Барселоне!

Довођењем нападача, Каталонци би завршили прелазни рок!

Фудбал 25.07.2016 | 11:00
Још једно појачање: Луис Суарез има жељу за напад Барселоне!
Барселона је однела велику победу у трци са Реал Мадридом довођењем Адреа Гомеша. Португалац је највеће појачање Каталонаца овог лета, али то не значи да је прелазни рок гтово.

Подсетимо, Барселона је већ довела Дениса Суареза, Лукаса Диња, Самуела Умтитија и синоћ Гомеша. Прелазни рок ће за Барсу биути завршен оног тренутка када доведе нападача који би био четврти избор и улазио као џокер уместо Месија, Суареза и Нејмара.

„Истина је да тражимо нападача. Постоји играчи који се плаше не би имали велику минутажу оивде, али сигурни смо да ћемо наћи нападача који жели да дође овде, који верује да ће нам донети нешто ново и  који верује у себе. Таквих има. Потребан нам је класичлан нападач који се добро сналази у шесанестерцу и брз је“, рекао је Луис Енрике.

Многи нападачи су повезивани са трансфером у Барсу претходних недеља. Причало се о Гамеиру, али он је прекуп. Прва жеља је Лусијано Вијето из Атлетика који је начено пристао на улогу четвртог нападача, али Атлетико затеже у преговорима и радије би  да искористиВијета у склопу трансфера трансфера Кевина Гамеира који је Симеонеова жеља. Каталонска штампа данас најављује да је Робин ван Перси опет актуелна опција. Био је и пропшлог лета, али се одлучио за селидбу у Фенербахче. Погрешио је и сада једва чека да напусти Истанбул. Био је у неким комбинацијама за Мидлзбро, Лестер и Вест Хем али сви они су се одлучили за неке друге изборе. Сада је најактуелнија прича о Барселони. Фенербахче тражи 10.000.000 евра за обештећење, а РВП је чак спреман и на мању палту да би дошао на Камп Ноу.

Међутим, Барса ће чекати још неко време да би видела колико је могућа опција довођење Вијета. За долазак Аргентинца се залаже и Луис Суарез.

„Можда тренер није задовољан са мном? Шалим се, наравно да је нормално што тренер жели појачања и јачи тим. Он је ту са нама две године и најбоље зна шта је потребно екипи. Зна шта је потребно за ротацију и зато је свако појачање добродошло у наш тим. Вијето ми се свидео још док је играо у Виљареалу. Права је штета што није добио већу прилику у Атлетику“, позвао је Суарез клупску управу да не одустаје од довођења Аргентинца.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар