Još jedno pojačanje: Luis Suarez ima želju za napad Barselone!

Dovođenjem napadača, Katalonci bi završili prelazni rok!

Fudbal 25.07.2016 | 11:00
Još jedno pojačanje: Luis Suarez ima želju za napad Barselone!
Barselona je odnela veliku pobedu u trci sa Real Madridom dovođenjem Adrea Gomeša. Portugalac je najveće pojačanje Katalonaca ovog leta, ali to ne znači da je prelazni rok gtovo.

Podsetimo, Barselona je već dovela Denisa Suareza, Lukasa Dinja, Samuela Umtitija i sinoć Gomeša. Prelazni rok će za Barsu biuti završen onog trenutka kada dovede napadača koji bi bio četvrti izbor i ulazio kao džoker umesto Mesija, Suareza i Nejmara.

„Istina je da tražimo napadača. Postoji igrači koji se plaše ne bi imali veliku minutažu oivde, ali sigurni smo da ćemo naći napadača koji želi da dođe ovde, koji veruje da će nam doneti nešto novo i  koji veruje u sebe. Takvih ima. Potreban nam je klasičlan napadač koji se dobro snalazi u šesanestercu i brz je“, rekao je Luis Enrike.

Mnogi napadači su povezivani sa transferom u Barsu prethodnih nedelja. Pričalo se o Gameiru, ali on je prekup. Prva želja je Lusijano Vijeto iz Atletika koji je načeno pristao na ulogu četvrtog napadača, ali Atletiko zateže u pregovorima i radije bi  da iskoristiVijeta u sklopu transfera transfera Kevina Gameira koji je Simeoneova želja. Katalonska štampa danas najavljuje da je Robin van Persi opet aktuelna opcija. Bio je i propšlog leta, ali se odlučio za selidbu u Fenerbahče. Pogrešio je i sada jedva čeka da napusti Istanbul. Bio je u nekim kombinacijama za Midlzbro, Lester i Vest Hem ali svi oni su se odlučili za neke druge izbore. Sada je najaktuelnija priča o Barseloni. Fenerbahče traži 10.000.000 evra za obeštećenje, a RVP je čak spreman i na manju paltu da bi došao na Kamp Nou.

Međutim, Barsa će čekati još neko vreme da bi videla koliko je moguća opcija dovođenje Vijeta. Za dolazak Argentinca se zalaže i Luis Suarez.

„Možda trener nije zadovoljan sa mnom? Šalim se, naravno da je normalno što trener želi pojačanja i jači tim. On je tu sa nama dve godine i najbolje zna šta je potrebno ekipi. Zna šta je potrebno za rotaciju i zato je svako pojačanje dobrodošlo u naš tim. Vijeto mi se svideo još dok je igrao u Viljarealu. Prava je šteta što nije dobio veću priliku u Atletiku“, pozvao je Suarez klupsku upravu da ne odustaje od dovođenja Argentinca.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar