Ево шта се крије иза освете дјевојке!

Цео град је причао о момку који је преварио девојку, а она му се осветила тако што је читав Београд излепила плакатима са његовим подацима, фотографијом и погрдним описом.

Србија 22.07.2016 | 15:08
Ево шта се крије иза освете дјевојке!
Када су виделе да цела Србија пирча о њиховом потезу, ове девојке су послале извињење.Наводно, све је само била подла игра две девојке које су се јавно извиниле мушкарцу.

"Ми смо девојке које су сместиле овом дечку. У питању је била интерна шала која је отишла предалеко и овим путем му се јавно извињавамо. Хтеле смо да нас примети, пошто нам се свидео, а није обраћао пажњу на нас. Биле смо опседнуте њим, па смо сазнале све његове податке и одлучиле да му се осветимо. Схватиле смо одмах да смо погрешиле", написале су оне у извињењу уз напомену да нису желеле да све оде тако далеко.

"Много смо повредиле и тог дечка и његову девојку која заиста нема никакве везе са овом нашом глупошћу", објасниле су оне уз позив девојкама да воде рачуна шта раде.

Подсетимо, девојка је наводно из освете због преваре одштампала поруку свим женама које га буду среле, и залепила на бандере широм Београда. У мору увреда које је упутила бившем, нашла се и она да има "најмањи полни орган на свету".

"Ко га примети може слободно да га пљуне, тотално је безопасан, једино што зна да ради јесте плакање", написала је бесна девојка, додавши да ништа нећете пропустити ако решите да га заобиђете јер "мањи полни орган не постоји".

Извор: Курир

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

боро

22.07.2016 13:22

И шта је ово , нико не реагује , гдје је сад закон да дроце стрпа у луду кућу . да је мушкарац ово направио сто би баба досад паламудило о угрожености жена .

ОДГОВОРИТЕ
Name

yугословен

22.07.2016 13:38

Е ПАМЕТИ ЗЕНСКО БЛАГО

ОДГОВОРИТЕ