Evo šta se krije iza osvete djevojke!

Ceo grad je pričao o momku koji je prevario devojku, a ona mu se osvetila tako što je čitav Beograd izlepila plakatima sa njegovim podacima, fotografijom i pogrdnim opisom.

Srbija 22.07.2016 | 15:08
Evo šta se krije iza osvete djevojke!
Kada su videle da cela Srbija pirča o njihovom potezu, ove devojke su poslale izvinjenje.Navodno, sve je samo bila podla igra dve devojke koje su se javno izvinile muškarcu.

"Mi smo devojke koje su smestile ovom dečku. U pitanju je bila interna šala koja je otišla predaleko i ovim putem mu se javno izvinjavamo. Htele smo da nas primeti, pošto nam se svideo, a nije obraćao pažnju na nas. Bile smo opsednute njim, pa smo saznale sve njegove podatke i odlučile da mu se osvetimo. Shvatile smo odmah da smo pogrešile", napisale su one u izvinjenju uz napomenu da nisu želele da sve ode tako daleko.

"Mnogo smo povredile i tog dečka i njegovu devojku koja zaista nema nikakve veze sa ovom našom glupošću", objasnile su one uz poziv devojkama da vode računa šta rade.

Podsetimo, devojka je navodno iz osvete zbog prevare odštampala poruku svim ženama koje ga budu srele, i zalepila na bandere širom Beograda. U moru uvreda koje je uputila bivšem, našla se i ona da ima "najmanji polni organ na svetu".

"Ko ga primeti može slobodno da ga pljune, totalno je bezopasan, jedino što zna da radi jeste plakanje", napisala je besna devojka, dodavši da ništa nećete propustiti ako rešite da ga zaobiđete jer "manji polni organ ne postoji".

Izvor: Kurir

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

boro

22.07.2016 13:22

I šta je ovo , niko ne reaguje , gdje je sad zakon da droce strpa u ludu kuću . da je muškarac ovo napravio sto bi baba dosad palamudilo o ugroženosti žena .

ODGOVORITE
Name

yugosloven

22.07.2016 13:38

E PAMETI ZENSKO BLAGO

ODGOVORITE