Бијељина: И директор се попео на скелу!

Примјери пожртвованости и солидарности са другим људима данас су нажалост толико ријетки да захтјевају медијску и сву другу пажњу. Баш због једног таквог примјера понашања наша екипа је потражила директора бијељинске Основне школе "Свети Сава".

Република Српска 22.07.2016 | 13:45
Бијељина: И директор се попео на скелу!
Ђорђе Мирковић ове вреле дане не проводи у својој канцеларији у школи, него на скели око школе, гдје својим домарима помаже у постављању нове фасаде.



Обнова фасаде више је него значајна за ученике и раднике у школи, па су сви заједно укључени у пројекат, а ова школа је једна од ријетких која се може похвалити тиме да су наставници и ђаци заједничким снагама успјели да прикупе новац за обнову. 

"Ријеч је о најстаријем школском објекту у Семберији. Све се ради захваљујући труду наставника, радника школе, родитеља и донатора", каже Мирковић за БН телевизију.



Прикупљено је 3.400 КМ, али је утрошено још 5.000 марака, тако да Управа школе очекује да им помогну добри људи који подржавају њихове напоре да поправе услове у школи.

"Завршена је обнова фасаде, а у плану је и промјена олука и накапница, планирамо да до почетка школске године уредимо и један простор у холу, гдје ће родитељи у пријатној атмосфери, као код своје куће, чекати своје вриједне ђаке", каже директор Мирковић.



Ученике би требала дочекати и нова столарија и саниране подрумске просторије, те изграђена фискултурна сала.

БН телевизија

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

марија

22.07.2016 14:01

Само да то не тразе од дјеце ...по обицају

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјевојка из комсилука

22.07.2016 19:13

Свака цаст све похвале! Конацно један позитиван примјер који треба и други да следе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

инспектор

24.07.2016 09:42

Треба провјерити да ли је то све по закону.

ОДГОВОРИТЕ