Bijeljina: I direktor se popeo na skelu!

Primjeri požrtvovanosti i solidarnosti sa drugim ljudima danas su nažalost toliko rijetki da zahtjevaju medijsku i svu drugu pažnju. Baš zbog jednog takvog primjera ponašanja naša ekipa je potražila direktora bijeljinske Osnovne škole "Sveti Sava".

Republika Srpska 22.07.2016 | 13:45
Bijeljina: I direktor se popeo na skelu!
Đorđe Mirković ove vrele dane ne provodi u svojoj kancelariji u školi, nego na skeli oko škole, gdje svojim domarima pomaže u postavljanju nove fasade.



Obnova fasade više je nego značajna za učenike i radnike u školi, pa su svi zajedno uključeni u projekat, a ova škola je jedna od rijetkih koja se može pohvaliti time da su nastavnici i đaci zajedničkim snagama uspjeli da prikupe novac za obnovu. 

"Riječ je o najstarijem školskom objektu u Semberiji. Sve se radi zahvaljujući trudu nastavnika, radnika škole, roditelja i donatora", kaže Mirković za BN televiziju.



Prikupljeno je 3.400 KM, ali je utrošeno još 5.000 maraka, tako da Uprava škole očekuje da im pomognu dobri ljudi koji podržavaju njihove napore da poprave uslove u školi.

"Završena je obnova fasade, a u planu je i promjena oluka i nakapnica, planiramo da do početka školske godine uredimo i jedan prostor u holu, gdje će roditelji u prijatnoj atmosferi, kao kod svoje kuće, čekati svoje vrijedne đake", kaže direktor Mirković.



Učenike bi trebala dočekati i nova stolarija i sanirane podrumske prostorije, te izgrađena fiskulturna sala.

BN televizija

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

marija

22.07.2016 14:01

Samo da to ne traze od djece ...po obicaju

ODGOVORITE
Name

djevojka iz komsiluka

22.07.2016 19:13

Svaka cast sve pohvale! Konacno jedan pozitivan primjer koji treba i drugi da slede...

ODGOVORITE
Name

inspektor

24.07.2016 09:42

Treba provjeriti da li je to sve po zakonu.

ODGOVORITE