СЛС: Звезда креће у одбрану титуле! Ривал је Напредак!

Утакмица за ''Атомског Мрава''! Очекују се велике промене у постави црвено-белих уочи путовања за Разград.

Фудбал 22.07.2016 | 18:00
СЛС: Звезда креће у одбрану титуле! Ривал је Напредак!
Дошао је тихо у Црвену звезду, некако у сенци Уга Вијеире, Луиса Ибањеза и Мичела Доналда, али се експресно подвукао под кожу навијачима. Какав је утисак оставио Срђан Плавшић за годину дана у Љутице Богдана најбоље говори чињеница да је популарни Атомски Мрав после утакмице са Валетом био једна од најважнијих тема међу симпатизерима црвено-белих.

Није осетио европски барут у двомечу са Малтежанима, али ће омалени офанзивни везиста имати шансу да рехабилитује статус у вечерашњем окршају са Напретком. Очекује се да стручни штаб црвено-белих прву рунду мисије одбране титуле обележи мешањем карата... Биће Напредак на трави, али свима у и око Црвене звезде Лудогорец је у глави.

Звезда је резултатски положила испит против Валете, али сигурно је да би меч са Напретком могао да промовише новог адута за за Разград. Постоји мишљење да би брзина Срђана Плавшића оплеменила игру српског шампиона, посебно ако се има у виду да су сви апострофирали да Лудогорец има јако споре штопере.

Међутим, вечерас ћемо видети од каквог је материјала саткан Срђан Плавшић и како је поднео чињеницу да га није било у протоколу за две утакмице против Валете... Новајлија у лиги је на папиру лак противник, али Црвена звезда је претходних сезона имала озбиљне проблеме у првом првенственом колу.

Поред Плавшића у стартну поставу се враћа Марко Петковић. Потенцијали репрезентативац је током припрема кубурио са повредом скочног зглоба и изгубио статус стандардног првотимца. Занимљиво је видети за који штоперски пар ће се одлучити тренер црвено – белих, тим пре што је одбрана тренутно најрањивији део Звездиног тима.

Одмор би могли да добију Луис Ибањез, Уго Вијеира и недовољно припремљени Пабло Моуче

Напредак у ближој прошлости није имао великих успеха у Љутице Богдана. Пре две сезоне поражени су са 4:1 иако су дуго водили поготком Гаврића.

„Не можемо да базирамо оптимизам на томе што је Црвена звезда има европске обевезе. Они су покривени на свим позицијама. Уздам се у наш квалитет који ће бити надограђен великом мотивацијом“, поручио је за Спортски Журнал млади првотимац Напретка Милош Вулић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – НАПРЕДАК

Стадион: Црвене звезде

Судија: Владо Глођовић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (4-1-4-1): Кахриман – Петковић, Фибел, Луковић, Ристић – Доналд, Полетановић, Канга, Плавшић, Срнић – Сикимић.

НАПРЕДАК (4-2-3-1): Петровић – Варга, Симоновић, Фрипонг, Пројић – Вулић, Гобељић, Шљивић, Урошевић, Марковски.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар