Поноћно лудило! Барселона украла Гомеса испред носа Реалу!

Завршен трансфер од 50.000.000 евра!

Фудбал 22.07.2016 | 13:00
Поноћно лудило! Барселона украла Гомеса испред носа Реалу!
Лудница, лудница, лудница!

Потпуна лудница на летњој трансфер пијаци. А овакав посао није могао ни да се наслути. Јурили су Јувентус, Челси, Манчестер јунајтед, ПСЖ, Реал је практично имао договорен трансфер, али Андреа Гомеса на крају је украла - Барселона!

Невероватно, апсолутно неочекивано. Јер, Барселона се тек стидљиво помињала као клуб који је заинтересован за потпис португалског репрезентативца, док је Реал имао победничку формулу од 50+10+5, за укупних 65.000.000 евра. Међутим, Гомесово срце освојио је каталонски гигант, који је вест потврдио на свим друштвеним мрежама, а иако званичних података нема, шушка се да је трансфер завршен за 50.000.000 евра. 

Како је нешто касније јавио Супердепорте, Валенсија ће у оквиру овог посла добити и десног бека Мартина Монтоју, док би и Кристијан Тељо могао да буде део посла. Али, о томе ће се више знати у петак и за викенд.

Андре Гомес је са Барселоном потписао на пет година. Мада је био један од најбољих играча Валенсије у претходној сезони, прави потенцијал показао је на недавно завршеном Европском првенству, где је био један од кључних играча Португалије у освајању шампионског пехара! Поред тога што делује у срцу везног реда Андре Гомес се одлично сналази и као дефанзивни везиста, али и лево крило, што је тип играча који савршено одговара Барселониној идеологији, посебно тактици коју форсира Луис Енрике. 

Како наводи лист из Валенсије Супердепорте, али и каталонски Мундодепортиво, Гомес је на столу имао најконкретније понуде Јувентуса од 40.000.000, Јунајтеда и Пари Сен Жермена од 50.000.000 и посебно Реала, од укупно 65.000.000 евра. Али, он је свима рекао не, јер није био задоовљан оним што су клубови нудили. А онда се појавила Барселона и направила потпуни лом. 

Овоме се апсолутно нико није надао. Ово је заиста право поноћно лудило!

А за крај један врло интересантан податак - Гомес (22), Умтити (22), Денис (22), Дињ (22). Какво освежење екипе. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар