Ponoćno ludilo! Barselona ukrala Gomesa ispred nosa Realu!

Završen transfer od 50.000.000 evra!

Fudbal 22.07.2016 | 13:00
Ponoćno ludilo! Barselona ukrala Gomesa ispred nosa Realu!
Ludnica, ludnica, ludnica!

Potpuna ludnica na letnjoj transfer pijaci. A ovakav posao nije mogao ni da se nasluti. Jurili su Juventus, Čelsi, Mančester junajted, PSŽ, Real je praktično imao dogovoren transfer, ali Andrea Gomesa na kraju je ukrala - Barselona!

Neverovatno, apsolutno neočekivano. Jer, Barselona se tek stidljivo pominjala kao klub koji je zainteresovan za potpis portugalskog reprezentativca, dok je Real imao pobedničku formulu od 50+10+5, za ukupnih 65.000.000 evra. Međutim, Gomesovo srce osvojio je katalonski gigant, koji je vest potvrdio na svim društvenim mrežama, a iako zvaničnih podataka nema, šuška se da je transfer završen za 50.000.000 evra. 

Kako je nešto kasnije javio Superdeporte, Valensija će u okviru ovog posla dobiti i desnog beka Martina Montoju, dok bi i Kristijan Teljo mogao da bude deo posla. Ali, o tome će se više znati u petak i za vikend.

Andre Gomes je sa Barselonom potpisao na pet godina. Mada je bio jedan od najboljih igrača Valensije u prethodnoj sezoni, pravi potencijal pokazao je na nedavno završenom Evropskom prvenstvu, gde je bio jedan od ključnih igrača Portugalije u osvajanju šampionskog pehara! Pored toga što deluje u srcu veznog reda Andre Gomes se odlično snalazi i kao defanzivni vezista, ali i levo krilo, što je tip igrača koji savršeno odgovara Barseloninoj ideologiji, posebno taktici koju forsira Luis Enrike. 

Kako navodi list iz Valensije Superdeporte, ali i katalonski Mundodeportivo, Gomes je na stolu imao najkonkretnije ponude Juventusa od 40.000.000, Junajteda i Pari Sen Žermena od 50.000.000 i posebno Reala, od ukupno 65.000.000 evra. Ali, on je svima rekao ne, jer nije bio zadoovljan onim što su klubovi nudili. A onda se pojavila Barselona i napravila potpuni lom. 

Ovome se apsolutno niko nije nadao. Ovo je zaista pravo ponoćno ludilo!

A za kraj jedan vrlo interesantan podatak - Gomes (22), Umtiti (22), Denis (22), Dinj (22). Kakvo osveženje ekipe. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar