Написала књигу о сексу са професорима

Да ли је у Саобраћајно-техничкој школи у Земуну било сексуалних односа између професора и малолетних ученица? То питање данима мучи родитеље ђака, који само о томе причају. Узбуну је подигла књига "Трофеји", коју је написала доскорашња ученица Тамара Маринковић.

Србија 21.07.2016 | 21:37
Написала књигу о сексу са професорима
Ова девојка је у свом дебитантском роману до детаља описала путовање кроз средњу школу тинејџерке коју је назвала Наташа, њено заљубљивање у професоре, од којих су неки одмах ставили до знања да их везе са ученицима не занимају, али су појединци прихватили изазов "забрањеног воћа".

Све делује толико стварно, аутентично, описано до најситнијих детаља, са ликовима које сви одмах препознају, па код родитеља није оставило много сумње да се све што је описано заиста догодило.

"Књига је објављена недавно и од тада је хаос у школи. Ауторка је бивша ученица Саобраћајне школе, али нигде у књизи није поменула да се радња одиграва у њој. Међутим, писала је о предметима, полагању возачког испита, те је свима јасно о којој школи је реч", испричао је саговорник упознат са дешавањима у Саобраћајно-техничкој школи.

Додатну забринутост унели су описи професора и њихове интиме. Главна јунакиња романа је са професором кога је ауторка назвала Саша Арсић имала сексуални однос, који је детаљно описан. Тај секс се, према наводима у књизи, догодио три и по месеца пре пунолетства.

"Иако су у књизи промењена имена, тачно се зна које је професоре ауторка описала. Где и са ким живе. Ти догађаји су написани веродостојно. Чак и за једног професора, кога је назвала Милош Ристић, навела одакле му је супруга, која је у том граду боравила управо када је Наташа долазила код њега у стан да се мазе", додаје саговорник.

Уколико су наводи у књизи истинити, најшокантније је то, сматра саговорник, што је за Наташу и њене односе, у ствари везе са професорима, знао и школски психолог.

"Главна јунакиња је психологу признала да је била у вези са професором Ристићем, али да не жели да га пријави јер је свесна да он може да изгуби посао, брак. Уколико је то истина, то је страшан ударац за школу! Значи да су надлежни знали за те односе између професора и ученице и нико није реаговао. Сви су ћутали, скандал", наводи саговорник Блица.

Новинари су покушали да ступе у контакт са ауторком романа, али је у издавачкој кући речено да је се из иностранства враћа тек почетком септембра.

Фото: Инстаграм

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

јадна књига

21.07.2016 21:27

Јаке ми ауторке.Данас свака шуша објави књигу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

уг

21.07.2016 22:43

Кад си тако паметан или паметна објави је ти .

Name

Босанац

21.07.2016 23:32

"Ауторка" је себи осигурала титулу проститутке до краја живота. Не постоји иоле пристојан мушкарац који ће своје вријеме и живот провести са једном малом роспијом. Њена "каријера" ће бити орално задовољавање пијаних пропалица у замјену за кору хљеба... Баш ми је нешто "жао" :-)

Name

баш јадна књига

22.07.2016 08:03

Данас се књига објави да се заради за отплату кредита, освоји нека маца или мацан, да се лијече психозе, да се уђе у ријалити...толико о памети.

Name

вирус

22.07.2016 15:24

Ј**ан смо ми народ.

Name

Ре Јадна књига

22.07.2016 04:45

Па де и ти какву напиши ако си писмен ? Небуди љубоморан ако незнаш узми лопату и прави малтер

ОДГОВОРИТЕ
Name

Негација

22.07.2016 08:01

А ти се описмени, па држи слово.