Napisala knjigu o seksu sa profesorima

Da li je u Saobraćajno-tehničkoj školi u Zemunu bilo seksualnih odnosa između profesora i maloletnih učenica? To pitanje danima muči roditelje đaka, koji samo o tome pričaju. Uzbunu je podigla knjiga "Trofeji", koju je napisala doskorašnja učenica Tamara Marinković.

Srbija 21.07.2016 | 21:37
Napisala knjigu o seksu sa profesorima
Ova devojka je u svom debitantskom romanu do detalja opisala putovanje kroz srednju školu tinejdžerke koju je nazvala Nataša, njeno zaljubljivanje u profesore, od kojih su neki odmah stavili do znanja da ih veze sa učenicima ne zanimaju, ali su pojedinci prihvatili izazov "zabranjenog voća".

Sve deluje toliko stvarno, autentično, opisano do najsitnijih detalja, sa likovima koje svi odmah prepoznaju, pa kod roditelja nije ostavilo mnogo sumnje da se sve što je opisano zaista dogodilo.

"Knjiga je objavljena nedavno i od tada je haos u školi. Autorka je bivša učenica Saobraćajne škole, ali nigde u knjizi nije pomenula da se radnja odigrava u njoj. Međutim, pisala je o predmetima, polaganju vozačkog ispita, te je svima jasno o kojoj školi je reč", ispričao je sagovornik upoznat sa dešavanjima u Saobraćajno-tehničkoj školi.

Dodatnu zabrinutost uneli su opisi profesora i njihove intime. Glavna junakinja romana je sa profesorom koga je autorka nazvala Saša Arsić imala seksualni odnos, koji je detaljno opisan. Taj seks se, prema navodima u knjizi, dogodio tri i po meseca pre punoletstva.

"Iako su u knjizi promenjena imena, tačno se zna koje je profesore autorka opisala. Gde i sa kim žive. Ti događaji su napisani verodostojno. Čak i za jednog profesora, koga je nazvala Miloš Ristić, navela odakle mu je supruga, koja je u tom gradu boravila upravo kada je Nataša dolazila kod njega u stan da se maze", dodaje sagovornik.

Ukoliko su navodi u knjizi istiniti, najšokantnije je to, smatra sagovornik, što je za Natašu i njene odnose, u stvari veze sa profesorima, znao i školski psiholog.

"Glavna junakinja je psihologu priznala da je bila u vezi sa profesorom Ristićem, ali da ne želi da ga prijavi jer je svesna da on može da izgubi posao, brak. Ukoliko je to istina, to je strašan udarac za školu! Znači da su nadležni znali za te odnose između profesora i učenice i niko nije reagovao. Svi su ćutali, skandal", navodi sagovornik Blica.

Novinari su pokušali da stupe u kontakt sa autorkom romana, ali je u izdavačkoj kući rečeno da je se iz inostranstva vraća tek početkom septembra.

Foto: Instagram

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

jadna knjiga

21.07.2016 21:27

Jake mi autorke.Danas svaka šuša objavi knjigu.

ODGOVORITE
Name

ug

21.07.2016 22:43

Kad si tako pametan ili pametna objavi je ti .

Name

Bosanac

21.07.2016 23:32

"Autorka" je sebi osigurala titulu prostitutke do kraja života. Ne postoji iole pristojan muškarac koji će svoje vrijeme i život provesti sa jednom malom rospijom. Njena "karijera" će biti oralno zadovoljavanje pijanih propalica u zamjenu za koru hljeba... Baš mi je nešto "žao" :-)

Name

baš jadna knjiga

22.07.2016 08:03

Danas se knjiga objavi da se zaradi za otplatu kredita, osvoji neka maca ili macan, da se liječe psihoze, da se uđe u rijaliti...toliko o pameti.

Name

virus

22.07.2016 15:24

J**an smo mi narod.

Name

Re Jadna knjiga

22.07.2016 04:45

Pa de i ti kakvu napiši ako si pismen ? Nebudi ljubomoran ako neznaš uzmi lopatu i pravi malter

ODGOVORITE
Name

Negacija

22.07.2016 08:01

A ti se opismeni, pa drži slovo.