Тухелова добродошлица Марију Гецеу...!

Бићеш главни играч Дортмунда! "Добијао је понуде из иностранства, али је изабрао да се врати код нас", каже тренер Милионера.

Фудбал 24.07.2016 | 13:30
Тухелова добродошлица Марију Гецеу...!
Оно што се дуго најављивало, у четвртак је добило потврду - Марио Геце је нови-стари играч Борусије из Дортмунда. Иако му многи навијачи Милионера неће заборавити контроверзни прелазак у редове највећег ривала, минхенски Бајерн, шеф стручног штаба Томас Тухел оптимистично дочекује повратак немачког репрезентативца.

Баварски клуб је пристао да смањи цену, па ће уместо 28.000.000 евра инкасирати од овог трансфера "само" 22.000.000 евра, плус 3.000.000 на име бонуса. Подсетимо, Бајерн је Гецеа пре три године платио 37.000.000 евра. Одбеглог сина у Дортмунду сачекао је четворогодишњи уговор.

"Марио је изабрао тежи пут. Желео је да се врати", рекао је Тухел.

Он га је похвалио што је изабрао баш Дортмунд у односу на друге понуде.

"Познато је како је отишао у Бајерн. Имао је много прилика да почне поново од нуле, да се "рестартује". Добијао је понуде из иностранства, али је изабрао да се врати код нас. Марио ће бити наш главни играч. Желим да га поново видим насмејаног", поручио је Тухел.

На Гецеову страну стао је и леви бек екипе са Сигнал Идуна Парка Марсел Шмелцер.

"Марио је сазрео. Разговарао сам са њим и знам то. Верујем да ће поново придобити наклоност навијача залагањем на терену. Он је поново део екипе. Требало би да ужива подршку као и остали чланови екипе", подвукао је дефанзивац Милионера.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар