Tuhelova dobrodošlica Mariju Geceu...!

Bićeš glavni igrač Dortmunda! "Dobijao je ponude iz inostranstva, ali je izabrao da se vrati kod nas", kaže trener Milionera.

Fudbal 24.07.2016 | 13:30
Tuhelova dobrodošlica Mariju Geceu...!
Ono što se dugo najavljivalo, u četvrtak je dobilo potvrdu - Mario Gece je novi-stari igrač Borusije iz Dortmunda. Iako mu mnogi navijači Milionera neće zaboraviti kontroverzni prelazak u redove najvećeg rivala, minhenski Bajern, šef stručnog štaba Tomas Tuhel optimistično dočekuje povratak nemačkog reprezentativca.

Bavarski klub je pristao da smanji cenu, pa će umesto 28.000.000 evra inkasirati od ovog transfera "samo" 22.000.000 evra, plus 3.000.000 na ime bonusa. Podsetimo, Bajern je Gecea pre tri godine platio 37.000.000 evra. Odbeglog sina u Dortmundu sačekao je četvorogodišnji ugovor.

"Mario je izabrao teži put. Želeo je da se vrati", rekao je Tuhel.

On ga je pohvalio što je izabrao baš Dortmund u odnosu na druge ponude.

"Poznato je kako je otišao u Bajern. Imao je mnogo prilika da počne ponovo od nule, da se "restartuje". Dobijao je ponude iz inostranstva, ali je izabrao da se vrati kod nas. Mario će biti naš glavni igrač. Želim da ga ponovo vidim nasmejanog", poručio je Tuhel.

Na Geceovu stranu stao je i levi bek ekipe sa Signal Iduna Parka Marsel Šmelcer.

"Mario je sazreo. Razgovarao sam sa njim i znam to. Verujem da će ponovo pridobiti naklonost navijača zalaganjem na terenu. On je ponovo deo ekipe. Trebalo bi da uživa podršku kao i ostali članovi ekipe", podvukao je defanzivac Milionera.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar