Шта је Уго хтео да каже: Опроштај или захвалност?!

Као гром из ведра неба – пост Уга Вијеире на Инстаграму: Никад вас нећу заборавити! Ипак, дошло је до забуне...

Фудбал 24.07.2016 | 11:30
Шта је Уго хтео да каже: Опроштај или захвалност?!
Уго Вијеира се опрашта од Црвене звезде и њених навијача?

"Хвала за подршку! Никад вас нећу заборавити", поручио је Португалац у четвртак нешто пре 18:30 и покренуо лавину коментара.

С обзиром на то да је тражен на тржишту играча, да му наредне године истиче уговор и да црвено-бели - осим у случају да Вијеира пристане на продужетак сарадње - само још овог лета могу да зараде на њему, многи су ову поруку схватили као опроштајну, али...

У намери да добијемо потврду или деманти, добили смо објашњење из клуба - "Вијеира се није опростио од Црвене звезде и навијача, већ се захвалио на подршци и аплаузима, свестан да није много показао у два наступа против Валете и да се с правом од њега очекује још".

МОНДУ је и поузданих извора пренето да није искључено да ће Вијеира напустити клуб до 31. августа, уколико не продужи уговор, али да се сада уопште не разматра његов одлазак јер црвено-бели немају адекватну замену. Другим речима, пренето нам је да ће Вијеира предводити навалу српског шампиона и у двомечу са Лудогорецом...

Схвативши да је његов пост погрешно протумачен, Вијеира је касније променио коментар и дописао:

"Хвала вам за подршку, то ме чини јачим".

Црвена звезда је, незванично, понудила продужетак сарадње и Вијеири и Александру Катаију, којем такође истиче уговор у јуну 2017. али за сада није ништа договорено и потписано.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар