Šta je Ugo hteo da kaže: Oproštaj ili zahvalnost?!

Kao grom iz vedra neba – post Uga Vijeire na Instagramu: Nikad vas neću zaboraviti! Ipak, došlo je do zabune...

Fudbal 24.07.2016 | 11:30
Šta je Ugo hteo da kaže: Oproštaj ili zahvalnost?!
Ugo Vijeira se oprašta od Crvene zvezde i njenih navijača?

"Hvala za podršku! Nikad vas neću zaboraviti", poručio je Portugalac u četvrtak nešto pre 18:30 i pokrenuo lavinu komentara.

S obzirom na to da je tražen na tržištu igrača, da mu naredne godine ističe ugovor i da crveno-beli - osim u slučaju da Vijeira pristane na produžetak saradnje - samo još ovog leta mogu da zarade na njemu, mnogi su ovu poruku shvatili kao oproštajnu, ali...

U nameri da dobijemo potvrdu ili demanti, dobili smo objašnjenje iz kluba - "Vijeira se nije oprostio od Crvene zvezde i navijača, već se zahvalio na podršci i aplauzima, svestan da nije mnogo pokazao u dva nastupa protiv Valete i da se s pravom od njega očekuje još".

MONDU je i pouzdanih izvora preneto da nije isključeno da će Vijeira napustiti klub do 31. avgusta, ukoliko ne produži ugovor, ali da se sada uopšte ne razmatra njegov odlazak jer crveno-beli nemaju adekvatnu zamenu. Drugim rečima, preneto nam je da će Vijeira predvoditi navalu srpskog šampiona i u dvomeču sa Ludogorecom...

Shvativši da je njegov post pogrešno protumačen, Vijeira je kasnije promenio komentar i dopisao:

"Hvala vam za podršku, to me čini jačim".

Crvena zvezda je, nezvanično, ponudila produžetak saradnje i Vijeiri i Aleksandru Kataiju, kojem takođe ističe ugovor u junu 2017. ali za sada nije ništa dogovoreno i potpisano.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar