Хтио је да убије бившу дјевојку јер је воли?!

Горан Вучковић (43) из Сефероваца код Градишке признао је јуче пред истражиоцима да је бомбом покушао да убије бившу дјевојку Сузану Прерад (34) јер није жељела да се помири и настави везу с њим. Истакао је да је и поред свега воли и да му се "увукла под кожу ", сазнаје "Гласа Српске".

Република Српска 21.07.2016 | 21:15
Хтио је да убије бившу дјевојку јер је воли?!
Он кривицу није негирао ни на рочишту за одређивање притвора у бањалучком Окружном суду. Вучковићу је након саслушања судија за претходни поступак овог суда одредио једномјесечни притвор.

Истрагом је утврђено да је Вучковић 13. јула кришом поставио бомбу у дрва за потпаљивање ватре код куће гдје је као подстанар живјела Сузана Прерад. До експлозије је дошло три дана касније када је жена унијела у кућу потпалу и наложила је у пећи.

Прерадова је у експлозији бомбе задобила тешке повреде лица, руку и груди, па је пребачена у бањалучку болницу. Након три дана пуштена је на кућно лијечење. Вучковић је откривен и ухапшен у уторак.

"Осумњичени је 13. јула дошао у стан гдје као подстанар живи његова бивша дјевојка С. П. у Александровцу. Тражио је од ње да се помире, а када она то није хтјела, изреволтиран кришом је поставио бомбу на мјесту гдје она држи дрва за потпалу. Бомбу је замотао у врећицу и жицом причврстио за кору дрвета. До експлозије је дошло када је жена, не знајући да се у потпали налази бомба, наложила ватру у пећи", саопштено је раније из Окружног тужилаштва Бањалука.

Прерадова је разведена и има десетогодишњу кћерку која је, у вријеме експлозије била код оца. Осумњичени Вучковић рођен је у Аустрији, а стално је настањен у Сеферовцима. Он раније није пријављиван за пријетње Сузани.

Извор: Глас Српске

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Зоол

21.07.2016 19:33

Ста це јој дрва и ватра у сред јула на +36.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Треба чекати, дакле

21.07.2016 21:19

Значи, она је у смртној опасности све док је он не престане да воли...

Name

болесно

21.07.2016 21:24

Откуд знаш како је условно становање?А лик је психопата,дефинитивно.

Name

Село

21.07.2016 21:54

Мозда има стоку и кува млијеко, јеси ли икад био на селу?

Name

Мири

22.07.2016 04:18

Ви сто писете такве коментара би требали И себе добро да преиспитате

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пенолог

22.07.2016 11:34

Јадна дјевојка. Мораће се чувати будале све док је не престане вољети. Код њега тада престаје и убилачки нагон. А друштво нема снаге, нема кувета, нема воље и нема инструмената да га изолује од средине и заштити ту угрожену средину. Ни памети ипамћења нема. Нека се сналази и чува како ко мере, зна и умије.

ОДГОВОРИТЕ