Htio je da ubije bivšu djevojku jer je voli?!

Goran Vučković (43) iz Seferovaca kod Gradiške priznao je juče pred istražiocima da je bombom pokušao da ubije bivšu djevojku Suzanu Prerad (34) jer nije željela da se pomiri i nastavi vezu s njim. Istakao je da je i pored svega voli i da mu se "uvukla pod kožu ", saznaje "Glasa Srpske".

Republika Srpska 21.07.2016 | 21:15
Htio je da ubije bivšu djevojku jer je voli?!
On krivicu nije negirao ni na ročištu za određivanje pritvora u banjalučkom Okružnom sudu. Vučkoviću je nakon saslušanja sudija za prethodni postupak ovog suda odredio jednomjesečni pritvor.

Istragom je utvrđeno da je Vučković 13. jula krišom postavio bombu u drva za potpaljivanje vatre kod kuće gdje je kao podstanar živjela Suzana Prerad. Do eksplozije je došlo tri dana kasnije kada je žena unijela u kuću potpalu i naložila je u peći.

Preradova je u eksploziji bombe zadobila teške povrede lica, ruku i grudi, pa je prebačena u banjalučku bolnicu. Nakon tri dana puštena je na kućno liječenje. Vučković je otkriven i uhapšen u utorak.

"Osumnjičeni je 13. jula došao u stan gdje kao podstanar živi njegova bivša djevojka S. P. u Aleksandrovcu. Tražio je od nje da se pomire, a kada ona to nije htjela, izrevoltiran krišom je postavio bombu na mjestu gdje ona drži drva za potpalu. Bombu je zamotao u vrećicu i žicom pričvrstio za koru drveta. Do eksplozije je došlo kada je žena, ne znajući da se u potpali nalazi bomba, naložila vatru u peći", saopšteno je ranije iz Okružnog tužilaštva Banjaluka.

Preradova je razvedena i ima desetogodišnju kćerku koja je, u vrijeme eksplozije bila kod oca. Osumnjičeni Vučković rođen je u Austriji, a stalno je nastanjen u Seferovcima. On ranije nije prijavljivan za prijetnje Suzani.

Izvor: Glas Srpske

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Zool

21.07.2016 19:33

Sta ce joj drva i vatra u sred jula na +36.

ODGOVORITE
Name

Treba čekati, dakle

21.07.2016 21:19

Znači, ona je u smrtnoj opasnosti sve dok je on ne prestane da voli...

Name

bolesno

21.07.2016 21:24

Otkud znaš kako je uslovno stanovanje?A lik je psihopata,definitivno.

Name

Selo

21.07.2016 21:54

Mozda ima stoku i kuva mlijeko, jesi li ikad bio na selu?

Name

Miri

22.07.2016 04:18

Vi sto pisete takve komentara bi trebali I sebe dobro da preispitate

ODGOVORITE
Name

Penolog

22.07.2016 11:34

Jadna djevojka. Moraće se čuvati budale sve dok je ne prestane voljeti. Kod njega tada prestaje i ubilački nagon. A društvo nema snage, nema kuveta, nema volje i nema instrumenata da ga izoluje od sredine i zaštiti tu ugroženu sredinu. Ni pameti ipamćenja nema. Neka se snalazi i čuva kako ko mere, zna i umije.

ODGOVORITE