Видео - Вашингтон: Виктор се сукобио с полицајцем, а потом изгубио!

Српски тенисер Виктор Троицки има обичај да улази у сукобе са судијама на тениском терену, али сада је супарник био нешто другачији.

Тенис 21.07.2016 | 11:45
Видео - Вашингтон: Виктор се сукобио с полицајцем, а потом изгубио!
Троицки је у Вашингтону спаринговао са Бернардом Томићем пре свог меча у синглу, када је дошао полицајац који је тражио да се удаље са терена.

У тим тренуцима падала је киша, а према правилима, није дозвољено да играчи буду на теренима док трају падавине.

Српски и аустралијски тенисер нису желели да одустану, али су после инсистирања полицајца морали да покупе ствари и оду.



Овај детаљ није добро утицао на Виктора...

Троицки је поражен трећи пут у низу од Рајана Херисона!

Виктор Троицки није се наиграо на турниру у Вашингтону. Поражен је већ у првом мечу, у другом колу.

Српски тенисер изгубио је резултатом 7:6 (7:4), 6:4, од Американца Рајана Херисона, који је 158. на АТП листи, односно 124 места слабије пласиран.

Троицки је као десети носилац био слободан у првој рунди такмичења, док је Херисон до главног жреба стигао кроз квалификације.

Троицком је то трећи пораз у низу од америчког тенисера, у укупно четири одиграна сусрета. Српски репрезентативац славио је само у првом међусобном одмеравању снага, 2011. баш у Вашингтону, а онда је губио исте године у Шангају, и 2012. у Индијан Велсу.

Прошле године Виктор је такође као носилац поражен у другој рунди, док је најбољи резултат остварио 2011. када је изгубио финале од Хуана Мартина дел Порта.

За утеху српском играчу остао је тријумф у дублу, где је заједно са Робертом Линстедом био бољи од Хуана Себастијана Кабала и Роберта Фараха 6:2, 2:6, 10:6.

Турнир у Вашингтону игра се за наградни фонд од 1.877.705 долара.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар