Video - Vašington: Viktor se sukobio s policajcem, a potom izgubio!

Srpski teniser Viktor Troicki ima običaj da ulazi u sukobe sa sudijama na teniskom terenu, ali sada je suparnik bio nešto drugačiji.

Tenis 21.07.2016 | 11:45
Video - Vašington: Viktor se sukobio s policajcem, a potom izgubio!
Troicki je u Vašingtonu sparingovao sa Bernardom Tomićem pre svog meča u singlu, kada je došao policajac koji je tražio da se udalje sa terena.

U tim trenucima padala je kiša, a prema pravilima, nije dozvoljeno da igrači budu na terenima dok traju padavine.

Srpski i australijski teniser nisu želeli da odustanu, ali su posle insistiranja policajca morali da pokupe stvari i odu.



Ovaj detalj nije dobro uticao na Viktora...

Troicki je poražen treći put u nizu od Rajana Herisona!

Viktor Troicki nije se naigrao na turniru u Vašingtonu. Poražen je već u prvom meču, u drugom kolu.

Srpski teniser izgubio je rezultatom 7:6 (7:4), 6:4, od Amerikanca Rajana Herisona, koji je 158. na ATP listi, odnosno 124 mesta slabije plasiran.

Troicki je kao deseti nosilac bio slobodan u prvoj rundi takmičenja, dok je Herison do glavnog žreba stigao kroz kvalifikacije.

Troickom je to treći poraz u nizu od američkog tenisera, u ukupno četiri odigrana susreta. Srpski reprezentativac slavio je samo u prvom međusobnom odmeravanju snaga, 2011. baš u Vašingtonu, a onda je gubio iste godine u Šangaju, i 2012. u Indijan Velsu.

Prošle godine Viktor je takođe kao nosilac poražen u drugoj rundi, dok je najbolji rezultat ostvario 2011. kada je izgubio finale od Huana Martina del Porta.

Za utehu srpskom igraču ostao je trijumf u dublu, gde je zajedno sa Robertom Linstedom bio bolji od Huana Sebastijana Kabala i Roberta Faraha 6:2, 2:6, 10:6.

Turnir u Vašingtonu igra se za nagradni fond od 1.877.705 dolara.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar