Видео: Овакву прилику Мануел Нојер никад није добио...!

Ливерпул је забележио и четврту победу у исто толико припремних мечева, Марко Грујић поново је дао гол, али је дуел против Хадерсфилда ипак обележио голман.

Фудбал 21.07.2016 | 18:30
Видео: Овакву прилику Мануел Нојер никад није добио...!
Шамал Џорџ је још један продукт школе фудбала тима са Енфилда, почетком године постао је пунолетан, али квалитети који су га довели до првог тима нису били ти који су га ставили у први план.

Екипа Јиргена Клопа водила је 1:0, а како је Немац извршио све измене, тј. увео је све играче које је имао на клупи, повреда Лукаса Леиве у 77. минуту натерала га је да својим играчима изда инструкције како да се поставе са десеторицом на терену.

Међутим, асистенти су га обавестили да има Шамала на располагању, после чега је одлучио да свог четвртог чувара мреже упари са Денијем Ингсом у шпицу напада, а он је на бившег тренера дортмундске Борусије оставио сјајан утисак.

"Глеадо сам како да се уклопимо у систем са десеторицом на терену, али су ми онда пришли асистенти и рекли да имамо и Шамала на располагању. Играли смо у нешто чуднијој формацији са њим у шпицу, али морам да истакнем да је оставио диван утисак на мене", рекао је Клоп.

Атмосфера на стадиону 'Џон Смит' достигла је врхунац када је судија у финишу досудио пенал, што је био логичан разлог за публику да изврши притисак да Џорџ изведе једанаестерац. Ипак, Јирген то није дозволио, па је извођач био Алберто Морено.

"Иако не делује тако, ми ове утакмице схватамо доста озбиљно. Не желимо да правимо циркус од свега, а и морате поштовати противника. Увек", закључио је Клоп.

Пре старта Премијер лиге, 14. августа на Емирејсту против Арсенала, 'Редсе' очекује турнеја по Сједињеним Америчким Државама – где ће играти са Челсијем, Миланом, Ромом и Барселоном, док ће генералну пробу имати на гостовању Мајнцу.

За крај, све ово вероватно 'најтеже' је пало голману Бајерна из Минхена Мануелу Нојеру, коме је велика жеља да се опроба ван гол линије.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар