Video: Ovakvu priliku Manuel Nojer nikad nije dobio...!

Liverpul je zabeležio i četvrtu pobedu u isto toliko pripremnih mečeva, Marko Grujić ponovo je dao gol, ali je duel protiv Hadersfilda ipak obeležio golman.

Fudbal 21.07.2016 | 18:30
Video: Ovakvu priliku Manuel Nojer nikad nije dobio...!
Šamal Džordž je još jedan produkt škole fudbala tima sa Enfilda, početkom godine postao je punoletan, ali kvaliteti koji su ga doveli do prvog tima nisu bili ti koji su ga stavili u prvi plan.

Ekipa Jirgena Klopa vodila je 1:0, a kako je Nemac izvršio sve izmene, tj. uveo je sve igrače koje je imao na klupi, povreda Lukasa Leive u 77. minutu naterala ga je da svojim igračima izda instrukcije kako da se postave sa desetoricom na terenu.

Međutim, asistenti su ga obavestili da ima Šamala na raspolaganju, posle čega je odlučio da svog četvrtog čuvara mreže upari sa Denijem Ingsom u špicu napada, a on je na bivšeg trenera dortmundske Borusije ostavio sjajan utisak.

"Gleado sam kako da se uklopimo u sistem sa desetoricom na terenu, ali su mi onda prišli asistenti i rekli da imamo i Šamala na raspolaganju. Igrali smo u nešto čudnijoj formaciji sa njim u špicu, ali moram da istaknem da je ostavio divan utisak na mene", rekao je Klop.

Atmosfera na stadionu 'Džon Smit' dostigla je vrhunac kada je sudija u finišu dosudio penal, što je bio logičan razlog za publiku da izvrši pritisak da Džordž izvede jedanaesterac. Ipak, Jirgen to nije dozvolio, pa je izvođač bio Alberto Moreno.

"Iako ne deluje tako, mi ove utakmice shvatamo dosta ozbiljno. Ne želimo da pravimo cirkus od svega, a i morate poštovati protivnika. Uvek", zaključio je Klop.

Pre starta Premijer lige, 14. avgusta na Emirejstu protiv Arsenala, 'Redse' očekuje turneja po Sjedinjenim Američkim Državama – gde će igrati sa Čelsijem, Milanom, Romom i Barselonom, dok će generalnu probu imati na gostovanju Majncu.

Za kraj, sve ovo verovatno 'najteže' je palo golmanu Bajerna iz Minhena Manuelu Nojeru, kome je velika želja da se oproba van gol linije.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar