Андрија Милошевић са дјевојком купио стан

Један од наших најпопуларнијих глумаца Андрија Милошевић купио је стан на београдској Чукарици који ових дана мајстори реновирају, а за то време он ће са девојком Александром Томић бити у Порторику.

Забава 21.07.2016 | 10:05
Андрија Милошевић са дјевојком купио стан
Андрија је купио стан на Чукаричкој падини. Није га платио много, није ни претерано велик, али је Андрија презадовољан јер је стан баш онакав какав су он и Александра тражили - каже за „Блиц“ извор близак глумцу.

А популарни глумац ових дана је у Црној Гори где игра представе, његова девојка Александра Томић, такође глумица, отишла је са другарицама на одмор на Ибицу. Када се поново сретну, за који дан, њих двоје опет пакују кофере.

Али пртљаг ће овога пута ићи у истом смеру - правац Порторико. Андрија и Александра ће тамо провести заједнички одмор, а за то време у њиховом новом стану који је Андрија недавно пазарио цароваће мајстори!

Иначе, извор „Блица“ каже да се Андрија похвалио пријатељима да је нови стан на Чукарици бирао са Александром, јер ће њих двоје тамо и живети заједно.

- Сви Андријини и Александрини пријатељи убеђени су да ће глумац ускоро стати на луди камен, иако он то није изговорио - каже познаник пара и додаје да је и без папира Андријин и Александрин однос савршен. Да се воле, да имају иста интересовања, сличан смисао за хумор и љубав према послу којим се баве јасно је као дан.

Због њихове енергије када су заједно на сцени или пред камерама, продуценти чувене серије „Андрија и Анђелка“ решили су да их споје и у овом ситкому.

Блиц
фото: интернет

Коментари / 0

Оставите коментар