Andrija Milošević sa djevojkom kupio stan

Jedan od naših najpopularnijih glumaca Andrija Milošević kupio je stan na beogradskoj Čukarici koji ovih dana majstori renoviraju, a za to vreme on će sa devojkom Aleksandrom Tomić biti u Portoriku.

Zabava 21.07.2016 | 10:05
Andrija Milošević sa djevojkom kupio stan
Andrija je kupio stan na Čukaričkoj padini. Nije ga platio mnogo, nije ni preterano velik, ali je Andrija prezadovoljan jer je stan baš onakav kakav su on i Aleksandra tražili - kaže za „Blic“ izvor blizak glumcu.

A popularni glumac ovih dana je u Crnoj Gori gde igra predstave, njegova devojka Aleksandra Tomić, takođe glumica, otišla je sa drugaricama na odmor na Ibicu. Kada se ponovo sretnu, za koji dan, njih dvoje opet pakuju kofere.

Ali prtljag će ovoga puta ići u istom smeru - pravac Portoriko. Andrija i Aleksandra će tamo provesti zajednički odmor, a za to vreme u njihovom novom stanu koji je Andrija nedavno pazario carovaće majstori!

Inače, izvor „Blica“ kaže da se Andrija pohvalio prijateljima da je novi stan na Čukarici birao sa Aleksandrom, jer će njih dvoje tamo i živeti zajedno.

- Svi Andrijini i Aleksandrini prijatelji ubeđeni su da će glumac uskoro stati na ludi kamen, iako on to nije izgovorio - kaže poznanik para i dodaje da je i bez papira Andrijin i Aleksandrin odnos savršen. Da se vole, da imaju ista interesovanja, sličan smisao za humor i ljubav prema poslu kojim se bave jasno je kao dan.

Zbog njihove energije kada su zajedno na sceni ili pred kamerama, producenti čuvene serije „Andrija i Anđelka“ rešili su da ih spoje i u ovom sitkomu.

Blic
foto: internet

Komentari / 0

Ostavite komentar