Пуцњава у Лакташима: Рањен један младић

Припадници Полицијске станице Лакташи и Полицијске станице за интервенције јутрос су у мјесто Косијерево ухапсили Д.В. (27) из Лакташа, јер је из аутоматске пушке пуцао у три лица, од којих је једно рањено.

Република Српска 21.07.2016 | 10:00
Пуцњава у Лакташима: Рањен један младић
"Повријеђено лице су полицијски службеници превезли у Службу хитне помоћи Лакташи ради указивања медицинске помоћи", потврђено је из полиције.

Због утврђивања чињеничног стања и околности које се односе на овај догађај, ухапшени су и Д.В.(30) и М.С.(23), обојица из Лакташа.

"Полицијски службеници Центра јавне безбједности Бањалука, о прикупљеним сазнањима обавијестили су дежурног тужиоца Окружног тужилаштва Бањалука који је наложио да се изврши увиђај и да се изузму сви предмети и трагови који ће послужити као доказ у кривичном поступку", саопштила је Марија Маркановић, портпарол ЦЈБ Бањалука.

Полицајци предузимају оперативне и истражне мјере и радње у циљу утврђивања чињеничног стања, а све даље мјере према ухапшенима вршиће се по инструкцији дежурног тужиоца Окружног тужилаштва Бања Лука.

(Независне новине)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бака из Сарајева

21.07.2016 15:37

Има струцњака за безбједност у лактасима колико ти хоцес.Сто су заврсили ноцну сколу безбједности у БГ.Па це се то брзо расвјетлити.

ОДГОВОРИТЕ