Pucnjava u Laktašima: Ranjen jedan mladić

Pripadnici Policijske stanice Laktaši i Policijske stanice za intervencije jutros su u mjesto Kosijerevo uhapsili D.V. (27) iz Laktaša, jer je iz automatske puške pucao u tri lica, od kojih je jedno ranjeno.

Republika Srpska 21.07.2016 | 10:00
Pucnjava u Laktašima: Ranjen jedan mladić
"Povrijeđeno lice su policijski službenici prevezli u Službu hitne pomoći Laktaši radi ukazivanja medicinske pomoći", potvrđeno je iz policije.

Zbog utvrđivanja činjeničnog stanja i okolnosti koje se odnose na ovaj događaj, uhapšeni su i D.V.(30) i M.S.(23), obojica iz Laktaša.

"Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Banjaluka, o prikupljenim saznanjima obavijestili su dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se izvrši uviđaj i da se izuzmu svi predmeti i tragovi koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku", saopštila je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

Policajci preduzimaju operativne i istražne mjere i radnje u cilju utvrđivanja činjeničnog stanja, a sve dalje mjere prema uhapšenima vršiće se po instrukciji dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Banja Luka.

(Nezavisne novine)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Baka iz Sarajeva

21.07.2016 15:37

Ima strucnjaka za bezbjednost u laktasima koliko ti hoces.Sto su zavrsili nocnu skolu bezbjednosti u BG.Pa ce se to brzo rasvjetliti.

ODGOVORITE