Џеко: Обећавам, бићу бољи!

"Прошле године нисам прошао припреме са клубом, нисам одиграо нити једну пријатељску утакмицу прије почетка сезоне, што је било јако тешко за мене. Сада сам овдје од почетка припрема, што је врло важно за играча", каже Џеко.

Фудбал 24.07.2016 | 22:00
Џеко: Обећавам, бићу бољи!
Един Џеко, капитен фудбалске репрезентације БиХ у разговору за интернет страницу Роме казао је да ће ове сезоне бити бољи него прошле, те да му је требало времена да се прилагоди на стил фудбала у Серији ”А”.

Џеко је уз велика очекивања стигао у Рому прошлог љета из Манчестер ситија, али је током сезоне постигао свега осам голова, што је било разочаравајуће не само за њега, него и за навијаче и италијанску јавност.

”Била је то моја прва сезона у италијанском првенству и морао сам се прилагодити, то је разлог зашто је све било теже него што смо сви заједно очекивали. Мислим да сам сада спреман за нову сезону. Прошле године нисам прошао припреме са клубом, нисам одиграо нити једну пријатељску утакмицу прије почетка сезоне, што је било јако тешко за мене. Сада сам овдје од почетка припрема, што је врло важно за играча. Осјећам се добро и желим наставити с квалитетним радом”, каже Џеко за Ромин wеб портал.

Бх. нападач је истакао да је свака његова друга сезона у новом клубу била боља од претходне, те додао да тренер Лућано Спалети ради с њим и индивидуално како би у што бољој форми дочекао старт сезоне.

”Италијанска лига је више одбрамбена од осталих лига у којима сам играо, па је и то разлог због којег је нападачима јако тешко. Дефинитивно сам требао ову прву годину, иако јесам очекивао и желио да буде боља. Постигао сам осам голова, па сада желим видјети шта могу урадити када сам на највишем нивоу. Навијачи су уз мене што је веома добро за моју психу. Након групних тренинга Спалети са мном ради неке фине радове што ми само може помоћи да будем бољи. Напорно радимо два пута дневно и физички и тактички. Но, имамо довољно времена да радимо с лоптом, што нас све веома радује”, прича Џеко.

Према ријечима Џека основни циљ Роме пред почетак сезоне је пласман у Лигу шампиона кроз квалификације.

”Мислим да је најважнија ствар за клуб, навијаче и нас играче да успјешно прођемо квалификације и пласирамо се у групну фазу Лиге шампиона”, завршио је Џеко.

Извор: Анадолија

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ФСБиХ

25.07.2016 00:55

Било би добро, да обецава боље играти и у БиХ дресу. Сви сте ви исти! Ломите се у тим васим тимовима, а у квалификацијама или првенствима се у.ерете и не знате играти. Срам вас било.

ОДГОВОРИТЕ