Трампа између Атлетика и Реала? Не може!

Велики ривали, који су играли два од последња три финала Лиге шампиона, немају сјајне односе, а покушај да се "нађу" на тржишту играча пропао је у старту. Реал није хтео.

Фудбал 26.07.2016 | 22:30
Трампа између Атлетика и Реала? Не може!
Реал Мадрид био је заинтересован за штопера Хозеа Хименеза.

Атлетико Мадриду одговарао би нападач типа Алвара Морате.

До договора није дошло! Шпански медији пишу о томе да је Реал одбио понуду Атлетика да играчи буду размењени уз одређену доплату. "Ас" цитира радио "Цадена СЕР" који је објавио вест о томе да су црвено-бели изнели предлог богатијим суграђанима из центра града, али да то није узето у обзир.

У истој вести наводи се да је Реал одбио 75 милиона евра, колико је за Морату био спреман да плати Челси, тврдећи да "краљевићи" уопште не желе да пусте центарфора да иде након што су га откупили од Јувентуса две године након што је морао да напусти "Бернабеу".

Реал је продао Морату за 20, а платио га 30 милиона евра овог лета и многи су сматрали да ће он послужити само као "кусур" у некој новој галактичкој куповини незаситог Флорентина Переза, али као да се времена мењају...

И Наполи се, иначе, интересовао за Морату свестан да ће вероватно изгубити Гонзала Игуаина, отишао он у Јувентус, Арсенал, Ливерпул или где већ...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар