Trampa između Atletika i Reala? Ne može!

Veliki rivali, koji su igrali dva od poslednja tri finala Lige šampiona, nemaju sjajne odnose, a pokušaj da se "nađu" na tržištu igrača propao je u startu. Real nije hteo.

Fudbal 26.07.2016 | 22:30
Trampa između Atletika i Reala? Ne može!
Real Madrid bio je zainteresovan za štopera Hozea Himeneza.

Atletiko Madridu odgovarao bi napadač tipa Alvara Morate.

Do dogovora nije došlo! Španski mediji pišu o tome da je Real odbio ponudu Atletika da igrači budu razmenjeni uz određenu doplatu. "As" citira radio "Cadena SER" koji je objavio vest o tome da su crveno-beli izneli predlog bogatijim sugrađanima iz centra grada, ali da to nije uzeto u obzir.

U istoj vesti navodi se da je Real odbio 75 miliona evra, koliko je za Moratu bio spreman da plati Čelsi, tvrdeći da "kraljevići" uopšte ne žele da puste centarfora da ide nakon što su ga otkupili od Juventusa dve godine nakon što je morao da napusti "Bernabeu".

Real je prodao Moratu za 20, a platio ga 30 miliona evra ovog leta i mnogi su smatrali da će on poslužiti samo kao "kusur" u nekoj novoj galaktičkoj kupovini nezasitog Florentina Pereza, ali kao da se vremena menjaju...

I Napoli se, inače, interesovao za Moratu svestan da će verovatno izgubiti Gonzala Iguaina, otišao on u Juventus, Arsenal, Liverpul ili gde već...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar