Калинић и "турски државни удар": Велики неспоразум!

Српски кошаркаш сматра да је његов "лајк" на коментар твитераша о државном удару у Турској преувеличан и нада се да ће се ситуација смирити.

Кошарка 22.07.2016 | 08:45
Калинић и "турски државни удар": Велики неспоразум!
Никола Калинић нашао се на удару навијача у Турској дан после покушаја државног удара и насилног смењивања председника Реџепа Тајипа Ердогана.

Кошаркаш Фенербахчеа означио је на Тwиттеру да му се свиђа порука "Што се мене тиче Турска не мора да постоји уопште, нека се само врате наши ако их има тамо". Ово је изазвало лавину негативних коментара Турака, који су српском репрезентативцу поручили да се не враћа у Истанбул.

Калинић није желео да објашњава како је настао проблем, већ је поручио: "Један велики неспоразум, који не желим да коментаришем и придајем значај нечем небитном", рекао је бивши играч Црвене звезде за "Новости".

Репрезентативац Србије, који се са "орловима" спрема за Олимпијске игре у Рију, сматра да је све преувеличано.

"Од муве је направљен слон, али то се дешава у ово време друштвених мрежа. Свако има приступ интернету и може да тумачи ствари како хоће. Неспоразуми и грешке се дешавају, свако ко ме познаје зна шта мислим о таквим ситуацијама и нема потребе да се било коме правдам. Пустићемо ствари да се смире и надам се да ће све бити у реду", додао је он.

У немирима у Турској погинуло је 265 људи.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар