Kalinić i "turski državni udar": Veliki nesporazum!

Srpski košarkaš smatra da je njegov "lajk" na komentar tviteraša o državnom udaru u Turskoj preuveličan i nada se da će se situacija smiriti.

Košarka 22.07.2016 | 08:45
Kalinić i "turski državni udar": Veliki nesporazum!
Nikola Kalinić našao se na udaru navijača u Turskoj dan posle pokušaja državnog udara i nasilnog smenjivanja predsednika Redžepa Tajipa Erdogana.

Košarkaš Fenerbahčea označio je na Twitteru da mu se sviđa poruka "Što se mene tiče Turska ne mora da postoji uopšte, neka se samo vrate naši ako ih ima tamo". Ovo je izazvalo lavinu negativnih komentara Turaka, koji su srpskom reprezentativcu poručili da se ne vraća u Istanbul.

Kalinić nije želeo da objašnjava kako je nastao problem, već je poručio: "Jedan veliki nesporazum, koji ne želim da komentarišem i pridajem značaj nečem nebitnom", rekao je bivši igrač Crvene zvezde za "Novosti".

Reprezentativac Srbije, koji se sa "orlovima" sprema za Olimpijske igre u Riju, smatra da je sve preuveličano.

"Od muve je napravljen slon, ali to se dešava u ovo vreme društvenih mreža. Svako ima pristup internetu i može da tumači stvari kako hoće. Nesporazumi i greške se dešavaju, svako ko me poznaje zna šta mislim o takvim situacijama i nema potrebe da se bilo kome pravdam. Pustićemo stvari da se smire i nadam se da će sve biti u redu", dodao je on.

U nemirima u Turskoj poginulo je 265 ljudi.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar