Хрватска проститутка се жали на спортисте: Најгори су од свих!

Проститутке, кокаин и јахте су ових дана добитна комбинација елитног друштва на хрватској Јадранској ривијери.

Регион 19.07.2016 | 19:51
Хрватска проститутка се жали на спортисте: Најгори су од свих!
Девојка која са клијентима иде на једрење до Корната, поред осталих, је студенткиња економије, стара око 26 година, тамне косе, не претерано великих груди.

Бринета се од своје двадесете бави проституцијом и каже да је имала среће да "има добре клијенте". Многе заглаве у паклу дроге или падну у шаке посесивног макроа, а често упадну у криминални миље.

Издваја спортисте, за које употребљава најгоре речи.

"Спортисти су најгори од свих. Груби су, бахати, непријатни, вулгарни, немају границу, и мисле да за свој новац могу добити баш све што желе. Упознала сам неколицину за које могу рећи да нагињу господи, ако се они уопште могу назвати тим термином. Дрогирају се више од икога, увек имају кокаин са собом, барем ово што сам ја имала прилике да видим. Гори од њих су само клинци, припадници златне младежи. Спортисти воле девојке из Србије и Црне Горе. Српкиње су разуздане и с њима је увек добра забава. Наше девојке су доста уштогљене, поготово кад су у питању популарне, јавности познате Хрватице. Оне стално гледају да ли их неко снима телефоном и резервисане су све до самог чина. Неке су се зезнуле јер су упоредо с овим послом градиле каријеру модела, певачице, глумице, хостесе, водитељке, а то не иде заједно. Конкуренција је жестока, а девојке из Србије и Босне су знатно јефтиније. Ко жели да уштеди, иде у Црну Гору. Већ се зна да у елитном кварту Порто Монтенегро, у Тивту, девојке које проведу цео дан на јахти узимају само 500 евра", каже бринета.

Извор: Вечерњи.ба/Курир

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дали

19.07.2016 18:10

Само 500 еура ???

ОДГОВОРИТЕ