Hrvatska prostitutka se žali na sportiste: Najgori su od svih!

Prostitutke, kokain i jahte su ovih dana dobitna kombinacija elitnog društva na hrvatskoj Jadranskoj rivijeri.

Region 19.07.2016 | 19:51
Hrvatska prostitutka se žali na sportiste: Najgori su od svih!
Devojka koja sa klijentima ide na jedrenje do Kornata, pored ostalih, je studentkinja ekonomije, stara oko 26 godina, tamne kose, ne preterano velikih grudi.

Brineta se od svoje dvadesete bavi prostitucijom i kaže da je imala sreće da "ima dobre klijente". Mnoge zaglave u paklu droge ili padnu u šake posesivnog makroa, a često upadnu u kriminalni milje.

Izdvaja sportiste, za koje upotrebljava najgore reči.

"Sportisti su najgori od svih. Grubi su, bahati, neprijatni, vulgarni, nemaju granicu, i misle da za svoj novac mogu dobiti baš sve što žele. Upoznala sam nekolicinu za koje mogu reći da naginju gospodi, ako se oni uopšte mogu nazvati tim terminom. Drogiraju se više od ikoga, uvek imaju kokain sa sobom, barem ovo što sam ja imala prilike da vidim. Gori od njih su samo klinci, pripadnici zlatne mladeži. Sportisti vole devojke iz Srbije i Crne Gore. Srpkinje su razuzdane i s njima je uvek dobra zabava. Naše devojke su dosta uštogljene, pogotovo kad su u pitanju popularne, javnosti poznate Hrvatice. One stalno gledaju da li ih neko snima telefonom i rezervisane su sve do samog čina. Neke su se zeznule jer su uporedo s ovim poslom gradile karijeru modela, pevačice, glumice, hostese, voditeljke, a to ne ide zajedno. Konkurencija je žestoka, a devojke iz Srbije i Bosne su znatno jeftinije. Ko želi da uštedi, ide u Crnu Goru. Već se zna da u elitnom kvartu Porto Montenegro, u Tivtu, devojke koje provedu ceo dan na jahti uzimaju samo 500 evra", kaže brineta.

Izvor: Večernji.ba/Kurir

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Dali

19.07.2016 20:10

Samo 500 eura ???

ODGOVORITE