НБА: Леброн остаје код куће!

МВП финала не планира селидбу!

Кошарка 23.07.2016 | 08:15
НБА: Леброн остаје код куће!
Упркос ранијим спекулацијама да би и после освојене титуле могао да оде у Лос Анђелес или да се врати у Мајами, Леброн Џејмс (31, 203 цм) сигурно ће остати у Кливленду.

Најдоминантнији играч лиге, лидер шампиона, потписаће нови уговор са Кавсима, а постоје две могућности како ће тај документ изгледати.

Према првој опцији, Леброн ће ставити потпис на нови једногодишњи уговор (као и претходних сезона), а према другој обавезаће се Кавсима на вишегодишњу сарадњу.

Америчка ТВ мрежа "ЕСПН" јавила је да је овај договор известан, што је оставило само још две непознанице у Охају.

У овом тренутку Кливленд има у свлачионици двојицу без нових уговора - бека Џеј Ар Смита и тренера Тајрона Луа.

С обзиром на то да агент Рич Пол заступа и Џејмса и Џеј-Ара, Кавси су самоуверени када је у питању статус искусног бека. Међутим, Смит оставља простор и за растанак.

"Обе стране морају да се жртвују и мислим да и једни и други морамо да схватимо на којој тачки супротна страна има предност", рекао је Џеј Ар, без конкретнијих одговора на питање да ли остаје.

Када је у питању статус тренера Луа, зимус је објављено да је одмах после одласка Дејвида Блата потписао на још три године, за 9,5 милиона долара. Међутим, током плеј-офа је разјашњено да никад ништа није потписано и да је ситуација и даље отворена.

Преговори Кливленда и Луа трају од јуна и брзо се очекује епилог.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар