Бандаловски напустио "вољени клуб"!

Бугарски фудбалер Иван Бандаловски после годину и по дана напустио је Партизан, пошто је споразумно раскинуо уговор.

Фудбал 19.07.2016 | 19:30
Бандаловски напустио "вољени клуб"!
Бандаловски је пре неколико дана затражио раскид уговора, након што је изразио незадовољство улогом у тиму јер предност на његовој позицији има Мирослав Вулићевић.

Он се од црно-белих опростио поруком на свом Инстаграм профилу, написавши да је данас један од најтежих дана за њега.

"Провео сам прелепих годину и по дана у у мом вољеном клубу у којем сам оставио сваки атом снаге на терену, изгарао за сваки шут, за сваки гол и бод. Са момцима сам поносно освојио титулу првака и Куп Србије, играо Европу и те тренутке никада нећу заборавити, баш као што нећу заборавити сваки аплауз, пљесак и подршку са трибина и Југа", објавио је Бандаловски.

Бандаловски је током каријере играо за Славију из Софије, Фејнорд, Локомотиву из Софије, ЦСКА и Хеверле, док је за репрезентацију Бугарске наступио 16 пута.

"Поносан сам на сваки секунд проведен на терену пред "Гробарима". Живот је непредвидив и спрема нас за ново путовање на које крећем са коферима љубави према Партизану и пун најлепших успомена. Не опташтамо се, већ само поздрављамо, јер у мени имате највећег навијача. Напред Партизан, до победе!", закључио је Бугарин.

Бандаловски је један од неколицине играча из прошле сезоне који је овог лета напустио клуб (из разних разлога). Голман Живко Живковић је отишао у Грчку, Марко Јовановић и Лазар Ћирковић су били "прекобројни", тачније њима је саопштено да се на њих више не рачуна, иста прича је и са Немањом Петровићем (каријеру наставља у Португалу), Никола Лековић је отишао у Напредак, отишао је и штопер Милош Остојић, Исмаил Беко Фофана је прешао у Чукарички, аНемања Главчић је отишао у Спартак из Суботице. 

Партизан је остао и без Андрије Живковића, који није желео да продужи уговор са клубом, па је шест месеци тренирао са Телеоптиком. Он је као слободан играч прешао у Бенфику, са којом је потписао петогодишњи уговор.

Подсетимо и да је у зимском прелазном року, Партизан напустило чак девет играча - Стефан Бабовић, Петар Грбић, Абубакар Оумару, Фабрисио Дорнелас, Никола Трујић, Стефан Ашковски, Филип Кнежевић, Ненад Маринковић.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар