Bandalovski napustio "voljeni klub"!

Bugarski fudbaler Ivan Bandalovski posle godinu i po dana napustio je Partizan, pošto je sporazumno raskinuo ugovor.

Fudbal 19.07.2016 | 19:30
Bandalovski napustio "voljeni klub"!
Bandalovski je pre nekoliko dana zatražio raskid ugovora, nakon što je izrazio nezadovoljstvo ulogom u timu jer prednost na njegovoj poziciji ima Miroslav Vulićević.

On se od crno-belih oprostio porukom na svom Instagram profilu, napisavši da je danas jedan od najtežih dana za njega.

"Proveo sam prelepih godinu i po dana u u mom voljenom klubu u kojem sam ostavio svaki atom snage na terenu, izgarao za svaki šut, za svaki gol i bod. Sa momcima sam ponosno osvojio titulu prvaka i Kup Srbije, igrao Evropu i te trenutke nikada neću zaboraviti, baš kao što neću zaboraviti svaki aplauz, pljesak i podršku sa tribina i Juga", objavio je Bandalovski.

Bandalovski je tokom karijere igrao za Slaviju iz Sofije, Fejnord, Lokomotivu iz Sofije, CSKA i Heverle, dok je za reprezentaciju Bugarske nastupio 16 puta.

"Ponosan sam na svaki sekund proveden na terenu pred "Grobarima". Život je nepredvidiv i sprema nas za novo putovanje na koje krećem sa koferima ljubavi prema Partizanu i pun najlepših uspomena. Ne optaštamo se, već samo pozdravljamo, jer u meni imate najvećeg navijača. Napred Partizan, do pobede!", zaključio je Bugarin.

Bandalovski je jedan od nekolicine igrača iz prošle sezone koji je ovog leta napustio klub (iz raznih razloga). Golman Živko Živković je otišao u Grčku, Marko Jovanović i Lazar Ćirković su bili "prekobrojni", tačnije njima je saopšteno da se na njih više ne računa, ista priča je i sa Nemanjom Petrovićem (karijeru nastavlja u Portugalu), Nikola Leković je otišao u Napredak, otišao je i štoper Miloš Ostojić, Ismail Beko Fofana je prešao u Čukarički, aNemanja Glavčić je otišao u Spartak iz Subotice. 

Partizan je ostao i bez Andrije Živkovića, koji nije želeo da produži ugovor sa klubom, pa je šest meseci trenirao sa Teleoptikom. On je kao slobodan igrač prešao u Benfiku, sa kojom je potpisao petogodišnji ugovor.

Podsetimo i da je u zimskom prelaznom roku, Partizan napustilo čak devet igrača - Stefan Babović, Petar Grbić, Abubakar Oumaru, Fabrisio Dornelas, Nikola Trujić, Stefan Aškovski, Filip Knežević, Nenad Marinković.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar