Јунајтед без Ибрахимовића у Кини!

Фудбалери Манчестер Јунајтеда отпутовали су на турнеју по Кини где ће играти без највеће звезде.

Фудбал 19.07.2016 | 21:00
Јунајтед без Ибрахимовића у Кини!
Најзвучније појачање овог лета Златан Ибрахимовић није међу 25 фудбалера које је Жозе Мурињо повео на Далеки исток.

Португалац је одлучио да продужи одмор својој 35-годишњој звезди због Европског првенства, иако је Шведска елиминисана још у групној фази, а последњи меч је играла 22. јуна.

За разлику од Ибрахимовића, у тиму су преостала два Мурињова појачања, штопер Ерик Баили и офанзивни везиста Хенриих Мхитарјан.

У тиму су и енглески репрезентативци Вејн Руни, Крис Смолинг, Маркус Рашфорд, те Шпанац Давид де Хеа и Северни Ирац Пади Мекнер.

Јунајтед ће у петак играти са Борусијом Дортмунд у Шангају, три дана касније против градског ривала Ситија у Пекингу, након чега се враћа у Европу и састаје се са Галатасарајем у Гетеборгу 30. јула.

Очекује се да управо у домовини Ибрахимовић дебитује у дресу "Црвених ђавола".

Јунајтед ће пре почетка сезоне у Премијер лиги и дуела са Борнмутом 14. августа, одиграти још две утакмице.

Прво ће 3. августа дочекати Евертон у почасном мечу Вејна Рунија за "карамеле", што ће бити Мурињов деби на Олд Трафорду.

Генералну пробу, али и шансу да своју еру у Јунајтеду Мурињо почне трофејом, имаће 7. августа у Комјунити шилду против Лестера.

Јунајтед у Кини: Де Хеа, Ромеро, Џонстон, Блинд, Фосу-Менса, Џонс, Мекнер, Рохо, Шо, Смолинг, Таунзебе, Валенсија, Карик, Ерера, Јанузај, Лингад, Мата, Депај, Мхитарјан, Переира, Јанг, Кин, Рашфорд, Руни.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар