Junajted bez Ibrahimovića u Kini!

Fudbaleri Mančester Junajteda otputovali su na turneju po Kini gde će igrati bez najveće zvezde.

Fudbal 19.07.2016 | 21:00
Junajted bez Ibrahimovića u Kini!
Najzvučnije pojačanje ovog leta Zlatan Ibrahimović nije među 25 fudbalera koje je Žoze Murinjo poveo na Daleki istok.

Portugalac je odlučio da produži odmor svojoj 35-godišnjoj zvezdi zbog Evropskog prvenstva, iako je Švedska eliminisana još u grupnoj fazi, a poslednji meč je igrala 22. juna.

Za razliku od Ibrahimovića, u timu su preostala dva Murinjova pojačanja, štoper Erik Baili i ofanzivni vezista Henriih Mhitarjan.

U timu su i engleski reprezentativci Vejn Runi, Kris Smoling, Markus Rašford, te Španac David de Hea i Severni Irac Padi Mekner.

Junajted će u petak igrati sa Borusijom Dortmund u Šangaju, tri dana kasnije protiv gradskog rivala Sitija u Pekingu, nakon čega se vraća u Evropu i sastaje se sa Galatasarajem u Geteborgu 30. jula.

Očekuje se da upravo u domovini Ibrahimović debituje u dresu "Crvenih đavola".

Junajted će pre početka sezone u Premijer ligi i duela sa Bornmutom 14. avgusta, odigrati još dve utakmice.

Prvo će 3. avgusta dočekati Everton u počasnom meču Vejna Runija za "karamele", što će biti Murinjov debi na Old Trafordu.

Generalnu probu, ali i šansu da svoju eru u Junajtedu Murinjo počne trofejom, imaće 7. avgusta u Komjuniti šildu protiv Lestera.

Junajted u Kini: De Hea, Romero, Džonston, Blind, Fosu-Mensa, Džons, Mekner, Roho, Šo, Smoling, Taunzebe, Valensija, Karik, Erera, Januzaj, Lingad, Mata, Depaj, Mhitarjan, Pereira, Jang, Kin, Rašford, Runi.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar